Općenito > Slike i filmovi o skuterima

bicilindro

<< < (4/8) > >>

doritos:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 20 Kolovoz, 2011, 19:44:45 ---Ma ja bi ovo sutra poceo pravit,stavio bi 2 malossi sporta i meni i serijski auspuh da bude ..
Al me brine to kako bi se ovo na cesti vozilo :icon_scratch:
Uzmite u obzir da policija nije problem

--- Kraj citata ---

kakve veze ima policija ima s ovime? pa ako znas i imas umijece, kreni pa napravi i predstavi nam svoj rad  :dontknow:

Miki-speedy:

--- Citat: doritos - 20 Kolovoz, 2011, 19:46:04 ---kakve veze ima policija ima s ovime? pa ako znas i imas umijece, kreni pa napravi i predstavi nam svoj rad  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Ne,ne nisi me shvatio...
Kazem imam volje da se upustim u to a imam i sredstva sva
S tim da to za pocetak ne bi sigurno bio neki nadrkan setup
A to za policiju sam rekao jer kad bi to slozio vozio bi ga po ulici registrovanog

robert:
ma to je za drag utrke i amen!
stavit mu neki bolestan setup gore i udri miško

CoK:
to se moze jedino slozit na dragsteru, zamislite kak bi to izgledalo na normalnom skuteru...na slanjo bi ga na desni cilindar umjesto nogice  :dontknow:

Josip:

--- Citat: doritos - 20 Kolovoz, 2011, 19:46:04 ---kakve veze ima policija ima s ovime? pa ako znas i imas umijece, kreni pa napravi i predstavi nam svoj rad  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ahaaaa, a ko bi bija glavni na forumu??

mozda da se dogovore on i đemper   :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Citat: robert - 20 Kolovoz, 2011, 19:06:27 ---ako su badava javi!

--- Kraj citata ---

ako je svo smece u kanalu di je i bilo, posaljem ti dvi, skoro kompletne, makine
ali kakve su nemam pojma  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju