Općenito > Slike i filmovi o skuterima
bicilindro
Miki-speedy:
--- Citat: Laki - 20 Kolovoz, 2011, 19:10:25 ---jel mi neko moze prevest ovo sa namotajima sta je reko, to jedino nerazumijem? i sta onda sa cdi-om, samo se ostavi serijski koji je ili?
Ostalo je jednostavno za napravit sto se tice mehanike
--- Kraj citata ---
Stavio je 2 pickupa,znaci sa istim namotajima isti napon,voltaza sve isto samo sto ima 2 iskre,2 cdija i 2 bobine
Al bolje bi bilo da je sa pia blokom uradjeno,mogao bi se neki base setup slozit ovako i svaki cilindar da ima svoju vodenu
Imal ko ideju kako ciklistiku poboljsat?
Rinsy:
Italijet je ima ovako nešto standardno sa dva cilindra,serijska proizvodnja za cestu.
doritos:
--- Citat: Rinsy - 20 Kolovoz, 2011, 19:26:49 ---Italijet je ima ovako nešto standardno sa dva cilindra,serijska proizvodnja za cestu.
--- Kraj citata ---
ima al nikako napravljeno, struja im rikava stalno-zlo.
marjan.vxr:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 20 Kolovoz, 2011, 19:19:14 ---Stavio je 2 pickupa,znaci sa istim namotajima isti napon,voltaza sve isto samo sto ima 2 iskre,2 cdija i 2 bobine
Al bolje bi bilo da je sa pia blokom uradjeno,mogao bi se neki base setup slozit ovako i svaki cilindar da ima svoju vodenu
Imal ko ideju kako ciklistiku poboljsat?
--- Kraj citata ---
stavis onu tomos pumpu za navodnjavanje i rijeseno
Miki-speedy:
--- Citat: marjan.vxr - 20 Kolovoz, 2011, 19:40:02 --- stavis onu tomos pumpu za navodnjavanje i rijeseno
--- Kraj citata ---
Ma ja bi ovo sutra poceo pravit,stavio bi 2 malossi sporta i meni i serijski auspuh da bude ..
Al me brine to kako bi se ovo na cesti vozilo :icon_scratch:
Uzmite u obzir da policija nije problem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju