Tehnički kutak > Tuning skutera

w7 i w16 igla

<< < (2/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: Josip - 20 Kolovoz, 2011, 16:39:31 ---w16 je bogatija gorivom i ona je za gljivu?
w7 je za airbox?

i meni je na phbg 19 bd klipic 40 i igla cini mi se w16, a iz tablice koju je dao alfa pise da dolazi igla w6
sad me zanima dal da ostavim w16 ili da stavim w6ili7
inace se radi o due+, airbox(redspong), nardo??

--- Kraj citata ---

W6 i w7 su toliko razlicite igle kao sto se razlikuju Jadranka Kosor i Nikolina Pisek  ;D

mateozd:
ja o tim iglama pojma nemam, nekuzim nista oko te smjese.

imam s6 racing + tp nardo  i mislio sam da sa w16 iglom i vecom diznom mogu izvuc jos dodatno snage iz njega, kao sto sam na ovim manjim karobivma stavljanjem vece dizne dobio jos.

no stavio sam bio w16 trokirao kao lud, stavio natrag w7 i diznu 100 umjesto 92... isto gusenje trokiranje na punom gasu.

Kako da izvucem jos snage iz ovoga dal se to da postelat na otvorenom filteru?    jer imam sve moguce igle i dizne setove i neznam odakle da krenem, dal se da vise izvuc ?   jer je karb dosao sa standard w7 i diznom 92 i radi ok bez trokiranja i gusenja.

Josip:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2011, 17:31:55 ---W6 i w7 su toliko razlicite igle kao sto se razlikuju Jadranka Kosor i Nikolina Pisek  ;D

--- Kraj citata ---

dobro g alina  :toothy12:
a koja je primjerenija mom setupu jadranka ili nikolina?  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

doritos:

--- Citat: Josip - 20 Kolovoz, 2011, 18:13:03 ---dobro g alina  :toothy12:
a koja je primjerenija mom setupu jadranka ili nikolina?  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
msm da je jadranka primjerenija  :dontknow:

Josip:

--- Citat: doritos - 20 Kolovoz, 2011, 18:23:08 ---msm da je jadranka primjerenija  :dontknow:

--- Kraj citata ---

a crni mooj brate  :icon_rr: :hippy2:

vidis da sam pogubljen ko guska u magli  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju