Tehnički kutak > Tuning skutera

w7 i w16 igla

<< < (3/4) > >>

danc00:

--- Citat: mateozd - 20 Kolovoz, 2011, 17:48:38 ---ja o tim iglama pojma nemam, nekuzim nista oko te smjese.

imam s6 racing + tp nardo  i mislio sam da sa w16 iglom i vecom diznom mogu izvuc jos dodatno snage iz njega, kao sto sam na ovim manjim karobivma stavljanjem vece dizne dobio jos.

no stavio sam bio w16 trokirao kao lud, stavio natrag w7 i diznu 100 umjesto 92... isto gusenje trokiranje na punom gasu.

Kako da izvucem jos snage iz ovoga dal se to da postelat na otvorenom filteru?    jer imam sve moguce igle i dizne setove i neznam odakle da krenem, dal se da vise izvuc ?   jer je karb dosao sa standard w7 i diznom 92 i radi ok bez trokiranja i gusenja.

--- Kraj citata ---

http://svet-skutera.rs/forum/index.php?/topic/41-karburator-slike-i-objasnjenja/

GY6PRO2TYPE:
ni W7 ni W16, moja preporuka je W11  jer ja je imam na svome dellortu, sa w7 iglom motor do pola gasa je radio uredu a od pole pa do punog je saugao, a kada sam satvio w11 sve se totalno promjenilo gas je postao ujednacen i osjetila se je velika razlika kad se dade pun gas puno vise obrtaja nego s w7 i manja potrosnja i naravno bez sauganja i iglica je postavljena na najgornju poziciju tj. na naj siromasniju smjesu    :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: GY6PRO2TYPE - 22 Kolovoz, 2011, 21:30:12 ---ni W7 ni W16, moja preporuka je W11  jer ja je imam na svome dellortu, sa w7 iglom motor do pola gasa je radio uredu a od pole pa do punog je saugao, a kada sam satvio w11 sve se totalno promjenilo gas je postao ujednacen i osjetila se je velika razlika kad se dade pun gas puno vise obrtaja nego s w7 i manja potrosnja i naravno bez sauganja i iglica je postavljena na najgornju poziciju tj. na naj siromasniju smjesu    :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

W11 igla je dosta siromasnija od W7. Odprilike kao sto je W7 siromasnija od W16. Treba biti jako oprezan sa time...

s6xter:
no jeli moguce da s6 racingu je 92 dizna sa w7 iglom dellorto 19mm i otvorenim filterom taman a dizna 100 previse?

danc00:

--- Citat: s6xter - 23 Kolovoz, 2011, 23:13:03 ---no jeli moguce da s6 racingu je 92 dizna sa w7 iglom dellorto 19mm i otvorenim filterom taman a dizna 100 previse?

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju