Tehnički kutak > Tuning skutera

w7 i w16 igla

<< < (4/4)

s6xter:
pa s6 RACING bi trebao bit jaci midrace, jaci od malossi mhr replice?   :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: s6xter - 24 Kolovoz, 2011, 01:00:21 ---pa s6 RACING bi trebao bit jaci midrace, jaci od malossi mhr replice?   :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Da, jaci je. Taj kit je punokrvni midrace, a mhr replika je blizi base kitu nego midraceu

s6xter:
pa da to kazem kako to da mu je dizna 100 puno, sto nebi trebao cak do 110 ici?!   ili jos gore da sa w16 iglom trokira?  nije mi jasno, taj kit bi trebao jako bogatu smjesu s dosta velikom diznom za iskoristit punu snagu pogotovo ako je sa s6 usisima i lamelama u kompletu.

3alfa3:

--- Citat: s6xter - 24 Kolovoz, 2011, 01:17:11 ---pa da to kazem kako to da mu je dizna 100 puno, sto nebi trebao cak do 110 ici?!   ili jos gore da sa w16 iglom trokira?  nije mi jasno, taj kit bi trebao jako bogatu smjesu s dosta velikom diznom za iskoristit punu snagu pogotovo ako je sa s6 usisima i lamelama u kompletu.

--- Kraj citata ---

to sto ima s6 usis i lamele nema nikakve veze.

Taj kit je isti kao i TP TPR, a sjecam se da je na gljivi na 19 karbu smirtu sa foruma najbolje radio sa diznom 95 ako se ne varam. Ali on je imao iglu W16 i nardo spuh. Za W7 iglu bi rekao da ipak treba dizna cca. 110, ali mzoda se i varam. Mozda je i 100 dovoljna, a mozda 120 (govorim za gljivu). Nisam nikad takav kit stelao pa ne znam

danc00:

--- Citat: s6xter - 24 Kolovoz, 2011, 01:00:21 ---pa s6 RACING bi trebao bit jaci midrace, jaci od malossi mhr replice?   :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Sve 5...ja sam mislil na karb, nekaj sasvim 10tog, zbrisal sam post...moja greška! :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju