Općenito > Servisi
Kymco Agility City - ručka kočnice
doms:
Hvala.. Bit će dovoljno za početak, osim ovoga po haustorima :) Nisam iz Zagreba pa je slab izbor. :) Općenito me malo muči na netu što se nigdje ne navodi kymco agility city iako postoje svi drugi kymcovi modeli. Neobično.. Vjerujem da ima ručke kao i neki drugi modeli samo moram utvrditi koji. Hvala svim.
Jam:
Ako nema onda traži na drugačiji način. traži bilo koji model Kymca pa istraži jel ima istih ili sličnih.
doms:
Odustajem .. previše sam potrošio vremena po netu ali bez rezultata. Najbliže što sam našao na SIP-u ali ni u to ne mogu biti nikako siguran. Previše je varijacija i doista treba poznati "situaciju" da se ne zezenš. Ništa morat ću platitit orginal.. što je tu je.
Usput pitanje u vezi kočnica. Kupio sam skuter s jednim "problemčićem". Kočnice (obje) su definitivno pretvrde na stisak ručice i preslabo koče. Inače je skuter jako očuvan i diskovi su kao novi i prošao je nešto preko 4000 km. Ne znam još što bi moglo biti, na osnovu toga sam spustio cijenu da ostavim "prostora" za poravak. Nisam još stigao do servisa, no neki su mi rekli da vjerojatno nije dobro odzračne sistem sa uljem. Što vi kažete?
Jam:
Prepostavljam da zadnja kočnica nije disk nego bubanj.Ona koči slabije i brže se potroši. Kada stojiš na mjestu stisni ručku.Trebala bi doći do pola.To je neka mjera jer inače može
puknut štangica.Kada se voziš onda koči i sa prednjom i sa zadnjom jednako. Imaš šerafić na štangi pa možeš prstom narihtat.A za prednju mi je čudno da te isto hebe.
Jer ima ulja u njoj ? Skini prednju mask i pogledaj.Uglavnom,ne smiju bi pretvrde.Ja sam sa svojima prošao 7000 i još uvijek dobro koče.Nekaj te sitno muči....treba pogledat.
našao sam ovo pa probaj...
http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/rucke-poluge-skutere-piaggio-gilera-vespa-aprilia-oglas-1947379
http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/peugeot-speedfight-ac-treker-vivacity-squab-itd-oglas-536635
doms:
Hvala pogledat ću date linkove. Inače moj ima disk i naprijed i natrag.. I isto se ponašaju. Tvrde i slabo koče. Pogledat ću čim stignem.. Pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju