Općenito > Servisi

Kymco Agility City - ručka kočnice

<< < (4/4)

doms:
Nisu mi ukinuli interenet nego mi se rodila kćer (druga).. Tako da je skuter ostao malo po strani.. sorry..

doms:

--- Citat: magaszag - 26 Kolovoz, 2011, 22:53:00 ---doms, ajd javi meni što trebaš....

ja sam se naje.... s dijelovima za kymco agility city 125 r16....

rms je ručica, part. 18 410 0481, znači liva zadnja...cca 60kn...auto krešo generalni uvoznik..

CST gume mjenjaj odmah.......

ako su tvrde kočnice, pločice imaju mesa ili? probaj zamjenit ulje....

--- Kraj citata ---

Bio sam danas u Auto Kreši i doista imaju ručku kočnice. Sutra će doći u lokalnu trgovinu iz Zagreba. I to za 51 kunu... U servisu su me tražili ravno 180 kuna. Pa ne može ova biti toliko lošija nikako..  Samo eto bez vaših savjeta ja se ne bih nikad sjetio Auto Kreše.

Nisam još stigao provjeriti kočnice jer rodilo mi se dijete ovih dana pa ništa drugo nisam stigao. Jel imaš neku preporuku za gume za taj model kad ga već imaš? Kad već pričamo o tome. Hvala na odgovoru.

doms:
Evo uhvatio sam vremena i kupio nove pločice Braking (U Auto kreši 122 kune). Danas mi je majstor to promjenio i kočnice su doživile preporod. Koče fantastično upravo onako kako su ih i hvalli na raznim testovima. Doziranje je odlično. Prezadovoljan sam. Ne znam što je bilo sa starim pločicama, koje su što se tiče "mesa" kao nove, ali jednostavno nisu dobro kočile. Majstor kaže da su loše kvalitete i pretvrde.  Nisam mogao uopće dozirati a kad bih jako stisnuo odmah bi bolokirale kotač.  Za početak sam promjenio sam prednje da vidim dali je to problem, a sada ću i zadnje, premda one mogu proći i ovako, ali budem to riješio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju