Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuniranje SF-A

<< < (2/18) > >>

BlackNaranča:
evo sam sada bio u moto shopu i uzeti cu top performance onaj trophy...kazu da cu dobiti jos 20kmh i da ce po ravnome 100 ici bez problema...

cjena s ugradnjom 1350 kn

i rekao je da netrebam stavljat novi karburator nego da samo stavim vecu diznu, da ce mi stavit rolice i da nemoram imat nikakav specijalan variomat..no ja cu kad skupim jos malo novaca uzet multivar u haca ako vec nije prodao.
i onda federe..

sad što vi kažete na ovo?

stark1:
nece ti bas najbolje raditi sa tim karbom,al kako ti hoces

BlackNaranča:
kada bi barem negdje nasao polovni 17 karburator...samo nece niko proda  :angry7:

a dali tko zna oce li taj kit ubiti motor nakon odredenog vrmena tj. kilometara?

ili nebi smjelo biti nikakvih problema sto se tice toga da ce ovaj kit unistiti motor... :help:

igor.sb:

--- Citat: BlackNaranča - 26 Veljača, 2008, 13:32:09 ---evo sam sada bio u moto shopu i uzeti cu top performance onaj trophy...kazu da cu dobiti jos 20kmh i da ce po ravnome 100 ici bez problema...

cjena s ugradnjom 1350 kn

i rekao je da netrebam stavljat novi karburator nego da samo stavim vecu diznu, da ce mi stavit rolice i da nemoram imat nikakav specijalan variomat..no ja cu kad skupim jos malo novaca uzet multivar u haca ako vec nije prodao.
i onda federe..

sad što vi kažete na ovo?

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

j#bo ja takve

ako se base setupi nastelaju kako spada i ako se odrzavaju, da vozis 100god ako treba isto kao i serijalu

base kitovi idu isto kao i serijale sa istim rezo spuhom, jer se taj kit kojeg kupis vrti isto onoliko koliko i dok si imao samo spuh

nema povecanja brzine bez vecih okretaja ili duzeg prijenosa

vpucko:
pa nemoras stavit veci karb mozes ti vozit na ovome radit ce ono samo puno vise ce mu se skratit vijek trajanja i moglo bi doc do pregrijavanja al otom potom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju