Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuniranje SF-A

<< < (3/18) > >>

andy:

--- Citat: BlackNaranča - 26 Veljača, 2008, 13:41:23 ---kada bi barem negdje nasao polovni 17 karburator...samo nece niko proda  :angry7:

a dali tko zna oce li taj kit ubiti motor nakon odredenog vrmena tj. kilometara?

ili nebi smjelo biti nikakvih problema sto se tice toga da ce ovaj kit unistiti motor... :help:

--- Kraj citata ---

imaš par ljudi prodaju ti karbove polovne 17,5 mm na blackscooters.com

..::IVKULJA::..:
rekli su ti glupost,nece ti motor s time i vise od 80-85;) jer su pezo blokovi sami po sebi sranje i treba ih dobrano naturpijat da bi on isao 100kmh, frend je imao replicu,nardo,deltu,multivar i delorto 19...u krajnjoj ga obilazio frend sa nrg na kojem je samo zx;)

ivanm:
to su trgovački set upi, samo uzmi pare i bježi..
ide pežo s kitom bolje od piaggia serijale ali treba obavezno usis veći i malo preraditi cilindar..
auspuh nardo za pežo je fuš..

BlackNaranča:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 26 Veljača, 2008, 16:57:45 ---rekli su ti glupost,nece ti motor s time i vise od 80-85;) jer su pezo blokovi sami po sebi sranje i treba ih dobrano naturpijat da bi on isao 100kmh, frend je imao replicu,nardo,deltu,multivar i delorto 19...u krajnjoj ga obilazio frend sa nrg na kojem je samo zx;)

--- Kraj citata ---

sada samo sa zx-om ide 85 na ravnome vata nizbrdo preko 95...

pa ako su rekli da ce ic 20kmh vise...onda mora tako ic u slucaju da nebude lipo cu in reci prije nego mi stave da ce mi vratiti stari kit i novce..

BlackNaranča:

--- Citat: igor.sb - 26 Veljača, 2008, 13:48:21 ---
--- Citat: BlackNaranča - 26 Veljača, 2008, 13:32:09 ---evo sam sada bio u moto shopu i uzeti cu top performance onaj trophy...kazu da cu dobiti jos 20kmh i da ce po ravnome 100 ici bez problema...

cjena s ugradnjom 1350 kn

i rekao je da netrebam stavljat novi karburator nego da samo stavim vecu diznu, da ce mi stavit rolice i da nemoram imat nikakav specijalan variomat..no ja cu kad skupim jos malo novaca uzet multivar u haca ako vec nije prodao.
i onda federe..

sad što vi kažete na ovo?

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

j#bo ja takve

ako se base setupi nastelaju kako spada i ako se odrzavaju, da vozis 100god ako treba isto kao i serijalu

base kitovi idu isto kao i serijale sa istim rezo spuhom, jer se taj kit kojeg kupis vrti isto onoliko koliko i dok si imao samo spuh

nema povecanja brzine bez vecih okretaja ili duzeg prijenosa

--- Kraj citata ---

ma nemoguce koji k**ra* onda prdaju te kitove to je kit od 70ccm treba brze ici...ajme ako me zajebu al nevjerujem da ce zajebat...triba bi motor brze ici...ajme neznan sto da radin vi ste svi tu svasta nabacali svako sa foruma svoje govori, onda oni u serivu mi govore da ne stavljam kit jer da ce nekon 4000km crknut motor skroz...i da ne stavljam ni pilu ni nista jer je maximalna brzina dozovljna 50kmh  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

i onda dodem tamo di bi to kupia i di bi mi montirali i kazu da s ovim kitom nece bit problema sto se tice da ce unistiti motor jer sao livam bolje kvalitetnije ulje da ce trajati kao i sa standardnim kitom..i da ce ic 100kmh po ravnom samo da moram imat sportski auspuh...

popizdit cu neznan sto da radin

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju