Općenito > Propisi
Tablica na neoriginalnom mjestu - 1000kn
BilyPiton:
alfa ja sam mu jedamput potpiso i nisam dobio nikakav papir nego sam dobio na rođendan poziv za sud :toothy3: i prizno sam sve da sam kriv i to i da se kajem i uspio sam se izvuč. I kolko sam skuzio potpisom ti potpisujes da si kriv a ono dal dobis kaznu direktno ili ne ovisi o vrsti prekršaja
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 17 Kolovoz, 2011, 22:43:08 ---ja imam tablicu na nosacu s onim reflektirajucim
al nemam osvjetljenje
al mislim da mi mogu kurca lizat jer ko serijala iz tvornice nema osvjetljenje
--- Kraj citata ---
tako je, ako serijski nema - ne treba imat
3alfa3:
--- Citat: BilyPiton - 18 Kolovoz, 2011, 01:08:02 ---alfa ja sam mu jedamput potpiso i nisam dobio nikakav papir nego sam dobio na rođendan poziv za sud :toothy3: i prizno sam sve da sam kriv i to i da se kajem i uspio sam se izvuč. I kolko sam skuzio potpisom ti potpisujes da si kriv a ono dal dobis kaznu direktno ili ne ovisi o vrsti prekršaja
--- Kraj citata ---
Pa trebao si dobit to sto si potpisao i onda se imas na sto zalit jer imas sve podatke
BilyPiton:
caka zasto vise ne potpisujem je ta d ami nista niej dao samo mi je doso poziv na sud :dontknow:
balicdim:
e ovo me baš oraspoložilo, a baš sam si vidio (mislim na SC-u) nosač tablice ne deklo, sad mogu :zivili: pare
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju