Općenito > Propisi
Tablica na neoriginalnom mjestu - 1000kn
JogFromYamaha:
ja imam tablicu na nosacu s onim reflektirajucim
al nemam osvjetljenje
al mislim da mi mogu kurca lizat jer ko serijala iz tvornice nema osvjetljenje
Ivan_drifter:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2011, 20:52:27 ---Ajde ti meni objasni koja je razlika potpisao se ti na papiric ili ne....
Ja znam zasto se UVIJEK treba potpisat i zasto je to za tvoje dobro, ali bas me zanima tvoje objasnjenje...
--- Kraj citata ---
nisam potpiso i poslao sam zalbu!!...
3alfa3:
--- Citat: Ivan_drifter - 17 Kolovoz, 2011, 22:48:28 ---nisam potpiso i poslao sam zalbu!!...
--- Kraj citata ---
Znaci da ti je drot dao kaznu. Ali ako ju ne potpises on ti je ne mora dati, a onda se nemas na sto zalit i samo ti dodje od suda rjesenje za platit
A potpisom ionako samo potvrdjujes da si dobio kaznu, a ne i krivnju sto vecina misli
ivan_speedy:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2011, 22:58:09 ---Znaci da ti je drot dao kaznu. Ali ako ju ne potpises on ti je ne mora dati, a onda se nemas na sto zalit i samo ti dodje od suda rjesenje za platit
A potpisom ionako samo potvrdjujes da si dobio kaznu, a ne i krivnju sto vecina misli
--- Kraj citata ---
Dobro kaj sam skinul undertail,prije neg sam kaznu platio,
marin-w:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2011, 22:58:09 ---Znaci da ti je drot dao kaznu. Ali ako ju ne potpises on ti je ne mora dati, a onda se nemas na sto zalit i samo ti dodje od suda rjesenje za platit
--- Kraj citata ---
Tocno,potpisujes da si primio taj komad papira.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju