Općenito > Propisi

Tablica na neoriginalnom mjestu - 1000kn

<< < (4/8) > >>

marin-w:

--- Citat: mark055 - 17 Kolovoz, 2011, 19:17:33 ---ma to su gluposti !! kak ti smije napisat kaznu a nije te ni vidio da se vozis na skuteru. omg  :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

A,mozda ga je i vidio ????
A,sad se ljepo idi zali na kaznu i na policajca posebno ako se nisi vozio i ako te nije vidio.

Usput....po Rijeci zaustavljaju i provjeravaju dal ima kaciga ima oznaku da ispunjava standarde. Nosenje kacige bez toga je kao da je i nemate iako vam je na glavi.

3alfa3:

--- Citat: BilyPiton - 17 Kolovoz, 2011, 18:26:00 ---nemre ti napisat kaznu za kacigu ak stojs pored motora omg , nisi mu valjda potpiso i onaj zapisnik u blokiću?

--- Kraj citata ---

Ajde ti meni objasni koja je razlika potpisao se ti na papiric ili ne....
Ja znam zasto se UVIJEK treba potpisat i zasto je to za tvoje dobro, ali bas me zanima tvoje objasnjenje...

3alfa3:
Inace, izgleda da se niej samo radilo o polozaju tablice, ali nije niko napisao detalje, a u ZOSPC-u i dalje stoji 300kn tako da sad ni sam ne znam... Mozda su naplatili tablicu, katadiopter, osvjeljenje tablice i jos ponesto, al da je vrag odnio salu - je. Sve naplacuju.
Nedavno frend dobio 300kn kaznu jer nije imao vidljivo istaknutu naljepnicu od teh. pregleda

3alfa3:

--- Citat: marin-w - 17 Kolovoz, 2011, 19:24:20 ---Usput....po Rijeci zaustavljaju i provjeravaju dal ima kaciga ima oznaku da ispunjava standarde. Nosenje kacige bez toga je kao da je i nemate iako vam je na glavi.

--- Kraj citata ---

Po meni je to u redu

marin-w:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2011, 20:55:38 ---Po meni je to u redu

--- Kraj citata ---

I po meni. Samo da se sve ispisane kazne plate u potpunosti manje bi se dalje pisalo........a i vozilo nereg i teh neispravno ........ovako uvijek racunaju na ukor,suzu i da ce platit samo 10% kazne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju