Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Lifan lf50qt 8d kit 80 ccm
Taaky:
Ok druze,onda cu je zamjeniti ,,,evo sad je masina rastavljena ,karike ,klip je otislo za nepovjerovati ,,,sve smo rastavili ,cekam ponedjeljak za sklapanje....pozdrav iz bugojna =)
Taaky:
danas stavljen kit ,motor vise nije to taj,preporodio se,ne mogu da ga prepoznam ,jednostavno mami osmijeh na lice,a kako katapultira sa mjesta to nije normalno,spure ostavlja bilo gdje, sa gljivom motor radi do 1/4 gasa ,fabrickim filterom isto, bez ikakavog filter i kad smejsu odvrnem skroz na gorivo(desno) motor radi super i zastuca jednom i ide,,i na full gasu (morao sam ga probat) po mom misljenju je mala dizna zar ne ? ,,jer nema st drugo biti ...nadam se da cete mi pomoc da ujtru to rjesavam,
Zokaaa:
88 diznu probaj.
Vecinom se ona i dobije uz 80cc kit
GY6PRO2TYPE:
--- Citat: Taaky - 22 Kolovoz, 2011, 23:23:56 ---danas stavljen kit ,motor vise nije to taj,preporodio se,ne mogu da ga prepoznam ,jednostavno mami osmijeh na lice,a kako katapultira sa mjesta to nije normalno,spure ostavlja bilo gdje, sa gljivom motor radi do 1/4 gasa ,fabrickim filterom isto, bez ikakavog filter i kad smejsu odvrnem skroz na gorivo(desno) motor radi super i zastuca jednom i ide,,i na full gasu (morao sam ga probat) po mom misljenju je mala dizna zar ne ? ,,jer nema st drugo biti ...nadam se da cete mi pomoc da ujtru to rjesavam,
--- Kraj citata ---
odavij sarafic za podesavanje smjese na 2 kruga i stavi 88 diznu i malo eksperimentiraj s iglicom :icon_thumright:
i dobro pazi s razradom max 2/4 gasa bar jedno 500 km
Taaky:
saa kojom iglicom ? ja sam endavno kupio diznu 88 al je bio rzlicit navoj , i covjek mi je probusio moju na njenu velicinu u mm , i sad mislim da je ta velicina,aa koja iglica,to kad skinem onaj poklopac gore ? gdje je pomjerit gore dole ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju