Tehnički kutak > Garaža

VXR----->GROB

<< < (10/29) > >>

karlo-sp:
gledaj bregastu jeli sve u redu , i vidi jeli u fazi i fazni lanac  :dontknow:

Matej28:
evo ja se javljam nakon 2 tjedna....
kupio sam masinu 250 od derbia, jos cekam spuh i neke sitnice moram kupit....sic moram odnijet na tapaciranje..

i na slikama baca na narancasto ali je uzivo bas fino...far jos nisam stavio jer ugradjujem ksenon u njega i moram ventilaciju neku stavit u njega :)
nabavio sam i rucice za kocnice, gumene podnice, veliki vizir, plastike volana i na mostu, podnice druge, karbon maska oko cukica, xenon, prednje zmige, zadnje zmige imam osim stopa..

preostaje mi jos rep obojat u metalic sivu, kako i prednju srednju masku iznad fara :)

evo 2-3 slikice...jos ce bit kad sredim jos jednu bocnu plastiku i ispoliram motor....dali da plastificiram felge u crveno ili ne?  :icon_scratch:

sutra update kad mi stigne blatobran, plastika na volanu, i bocna sa bojanja  :hello:

onda se bacam na izradu naljepnica

walkay:
Dobro izgleda, jesi probao masinu prije kupnje, jel sve sljaka?  :icon_thumright:

Deny:
odlicno cekamo nastavak  :icon_thumright:

Matej28:
masinu sam kupio na slijepo...jest da me pokusao zeznut i ne poslat mi neke stvari ali to smo rijesili...sutra cekam intereuropu sa dijelovima...sutra cu sklopit sve osim spuha :)

inace masina pali, prima gas bez problema... :toothy10:

danas sam far nabacio jos, prednje zmigavce osposobio  :drunken_smilie: , xenon lijepo izgleda, ispolirao sam granu od auspuha, rucice za kocnice i utege...pic pic...

samo me zanima dali se moze kupit gotova presvlaka za sic originalna?  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju