Tehnički kutak > Garaža

VXR----->GROB

<< < (9/29) > >>

Matej28:
sad sam otkrio nesto zbog cega bi sad poludio....izljev bijesa  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

prije par dana sam promjenio filter ulja i ulje u masini od vxr-a 200...i bilo ga e na sredini one iscrtkane linije...

danas idem pogledat i šok!! ulja ne da ima do maximuma..nego ga ima do cepa doslovno...ima pola litre ulja viska..i smrdi po benzinu  :angry9: :angry9:

mene nikako nece ovaj vxr  :angry7:

masina nije nikad otvarana..presla je stvarnih 9tkm...ali je stajala 4 godine..i ja sam ju upalio..bez problema

:sad1:

da stigle su mi gumene podnice od stefeka..hrapave plastike sam sredio...ali sad prvo moram skidat masinu dole i mjenjat karike i dihtunge...a dok to napravim stavit cu gore svoju staru 180 masinu  :angry7:

Drnda:
to ti je obicno do karika, ili ako ga na hladno, tj prije radne temp stiskas.. redovito pusti bengu u karter...
da si ostao na BB, toga nebi bilo  ;D

Matej28:
bb redovito mjesa gorivo i ulje  ::)

Drnda:

--- Citat: Matej28 - 19 Kolovoz, 2011, 13:05:24 ---bb redovito mjesa gorivo i ulje  ::)

--- Kraj citata ---
no shit  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
nezz, neki kazu da bez ulja idu po 30 km, pa onda vjerojatno ne mjesa  :dontknow:

Matej28:
mene neide sa ovim vxr-om nikako  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

jucer fino organizirao sam si dan da radim na grobu.
I sve fino krenulo,prebacim ja masinu 180, sve uredno i pedantno napravim...i prvo paljenje je slijedilo nedugo nakon toga...

upalim ja i sve radi fino krasno..odem se provozat i isto sve 5..nakon par sati dolazim i upalit, opet upali iz prve, bacim djir kroz ulicu i odjednom booooo i zaskripi nesto u masini...

jbt sta je sad..upalim opet, dodam gas, i samo padaju okretaji i zaskripi  :angry7:

ulja je bilo do polovice crtice, nemjesa ulje i benzin ili vodu...sutra cu skinut glavu i pregledat sve.... bio je ozracen, nije se pregrijao, zamjenio sam karb da vidim jeli do njega, ali nije...

slike nema potrebe stavljat  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju