Tehnički kutak > Tuning skutera

CPI Popcorn . problem

<< < (10/13) > >>

Miki-speedy:
Maniiiiite se lovackih prica,molicu lijepo! :jerk:

--- Citat: MIKSETA - 16 Kolovoz, 2011, 14:45:08 ---Uvjek postoji turpija  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Turpija ubija  :laughing7:

wonderkid:

--- Citat: benjamin_hawk - 16 Kolovoz, 2011, 14:26:29 --- vedo postavi vcrs sliku nemoj zaboravit. i da luna skuter je seriski 82ccm pise u saobracajno i registraciju isto placa svake godine

--- Kraj citata ---
U bih?kod nas je normalno sve!

Guje:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Kolovoz, 2011, 14:30:33 ---jesu ljudi svagdje tako munjeni il je samo u brčkom zrak poseban  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ja sam vozio cpi popcorn i to je mrtvo puhalo, koliko god gasa da daš on se vrti na 6-7t okretaja valjda i baš se vuče

ko god je skinuo cilindar i prostudirao ga iznutra vidio bi zašto je to tako jer su kanali ekstremno maleni a ispuh je valjda duplo manji nego onaj kod piaggia

--- Kraj citata ---
Biber nam je ukaljao grad citav pricom svojom, sada je dosao i ovaj padobranac...

benjamin_hawk:

--- Citat: Guje - 16 Kolovoz, 2011, 18:13:40 ---Biber nam je ukaljao grad citav pricom svojom, sada je dosao i ovaj padobranac...

--- Kraj citata ---
mene ne spominji ti dani su prosli  :angry9:

luna500rr:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Kolovoz, 2011, 14:30:33 ---jesu ljudi svagdje tako munjeni il je samo u brčkom zrak poseban  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ja sam vozio cpi popcorn i to je mrtvo puhalo, koliko god gasa da daš on se vrti na 6-7t okretaja valjda i baš se vuče

ko god je skinuo cilindar i prostudirao ga iznutra vidio bi zašto je to tako jer su kanali ekstremno maleni a ispuh je valjda duplo manji nego onaj kod piaggia

--- Kraj citata ---

za razliku od ostalih kineza cpi ima puno veci ispuh i puno bolji variomat... i karburator je kopija mikunija vm16 a ne teikei ko u lune...
ugl skuter ti nema 82ccm sta god pisalo u prometnoj... jedino ako je neko nesto sam pravio pa atestira a vjerojatnost toga je 1:200000056

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju