Tehnički kutak > Tuning skutera

CPI Popcorn . problem

<< < (9/13) > >>

luna500rr:
Ma pusti budalu, sere ko vecina posavaca...
Nepostoji 82ccm, u saobraćajnoj ti to nikad ni nebi pisalo ionako iovako neg 90, a to za 84ccm chinarelli, al firma ko cpi nikad nebi koristila tu masinu i ona se samo u kratke blokove stavlja... postoji nacin prerade obicne masine u tu 84ccm al treba tokarit blokove, radilicu s hodom 44mm...
de ozbiljno prestani srat prolivas se ko biber ispocetka...
uostalom, cpi serijski po satu bez blokada ide 90, a samo s spuhom 140-160, naravo po satu :drunken_smilie: to je oko 70 prave...

CpI...Vedooo:
Frajera.... u SAOBRACAJNOJ pise zapremina motora 82!! postavit cu sliku veceras da vidis.... :jerk:

benjamin_hawk:

--- Citat: luna500rr - 16 Kolovoz, 2011, 11:34:39 ---Ma pusti budalu, sere ko vecina posavaca...
Nepostoji 82ccm, u saobraćajnoj ti to nikad ni nebi pisalo ionako iovako neg 90, a to za 84ccm chinarelli, al firma ko cpi nikad nebi koristila tu masinu i ona se samo u kratke blokove stavlja... postoji nacin prerade obicne masine u tu 84ccm al treba tokarit blokove, radilicu s hodom 44mm...
de ozbiljno prestani srat prolivas se ko biber ispocetka...
uostalom, cpi serijski po satu bez blokada ide 90, a samo s spuhom 140-160, naravo po satu :drunken_smilie: to je oko 70 prave...

--- Kraj citata ---
vedo postavi vcrs sliku nemoj zaboravit. i da luna skuter je seriski 82ccm pise u saobracajno i registraciju isto placa svake godine

Iwo SR Tuono:
jesu ljudi svagdje tako munjeni il je samo u brčkom zrak poseban  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ja sam vozio cpi popcorn i to je mrtvo puhalo, koliko god gasa da daš on se vrti na 6-7t okretaja valjda i baš se vuče

ko god je skinuo cilindar i prostudirao ga iznutra vidio bi zašto je to tako jer su kanali ekstremno maleni a ispuh je valjda duplo manji nego onaj kod piaggia

MIKSETA:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Kolovoz, 2011, 14:30:33 ---jesu ljudi svagdje tako munjeni il je samo u brčkom zrak poseban  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ja sam vozio cpi popcorn i to je mrtvo puhalo, koliko god gasa da daš on se vrti na 6-7t okretaja valjda i baš se vuče

ko god je skinuo cilindar i prostudirao ga iznutra vidio bi zašto je to tako jer su kanali ekstremno maleni a ispuh je valjda duplo manji nego onaj kod piaggia

--- Kraj citata ---
Uvjek postoji turpija  :laughing7:]

--- Citat: ziloryder - 16 Kolovoz, 2011, 00:20:30 ---Popcorn 4T me zna oprat nekad u nekim situacijama,, nekako je cudan kad se zaleti uzbrdo nestaje  :headbang:

--- Kraj citata ---
Nema cpi popcorn 4t ima samo 2t to je silverstone 4t sa gy6 masina  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju