Općenito > Maxiskuteri

Beverly 500 Cruiser VELIKI PROBLEM!!!

<< < (6/7) > >>

steeef:

--- Citat: Jam - 18 Kolovoz, 2011, 00:45:32 ---A mozda....meni je gilera pala u rupu od metar na cesti.I ja s njom i nakon 80 mi se tresao po ravnom,a kad bi malo jače dao gas u zavoju osiječao bi lagano proklizavanje.Pregledaj to,to je važan dio za ostat živ.

--- Kraj citata ---
nosači na gileri 50 i beverlyu 500 nisu ni slični..ni konstrukcijski ni po polaožaju i mjestu di se nalaze..
to bi se odma vidlo jer bi mašina sigurno stajala u stranu.

Matej28:
Ma do vizira je 100 posto...znam vozio sam beverlya 250..i znam sta radi na 120...ajme ako jos puse vjetar
doslovno samara po cesti...isti osjecaj kao kad pretegnete vilicu na skuteru, pa onda baca lijevo desno  :sad3:

mrcina:
zato kažem da beverli nije za brzine veče od 130.

Matej28:
sa vizirom

ndamjan4:
Da tvornicki nije predvidjeno da neide preko 120 kmh onda ne bi isao..
Motor ide jako dobro do 170 km/h,perfektno...
I kad se mrcina s tim pomiris,bit ce ti lakse..  ;)
To sto si ti vidio nekoga sto skakuce,i sto si negdje nesto cuo,to je druga stvar.
Ja ga imam,vozim svaki dan,i vjeruj mi,mozda je samo Nexus 500 bolji u nekim segmentima (krajnja brzina,medjuubrzanje,bolje se moze zaleci u okuki itd),ali to je stvar ukusa.
Svaki je motor poseban od 50-1000 kubika,svakoga nesto krasi...
Npr ja sam probo taj tvoj skuter ,za mene je obicna kistra od skutera,tj prije bih ostao na Runneru nego tako nest uzeo,ali to je moje misljenje i ukus,na koje svako ima pravo..  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju