Tehnički kutak > Tuning skutera

Tgb...

<< < (2/4) > >>

andy:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 23 Veljača, 2008, 20:36:56 ---Drndice otidji lepo kod majstora daj 50kn i postelaj frgu vise!! Ne petljaj samo ako ne znas!! Biice samo gore
!

--- Kraj citata ---

ma nije tak teško  :nono: meni je slow to objasnio.... :happy3:

slow hvala još jednom...šta  bi ja da tebe nema... haha :laughing9:

andy:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Veljača, 2008, 20:38:18 ---pa zanima me npr. ako je sarafic za gorivo i odvijen do kraja kako moze toliko on piti, a ne trokira mi nikako, to mi nije jasno...

--- Kraj citata ---

a kak točno misliš da trokira ono kad ubrzavaš i daš pun gas onak cuka čudno i ugasi se na leru nakon dulje vožnje.. ???
tak je meni trokiro i stavio sam novu lulicu jer je stara otišla i dobro je radio :icon_thumright:

Drnda:
ma ne trokira mi ni na leru ni u voznji, svjecica je taman one smedje boje, samo mi se danas poceo na leru gasit, samo cu mu malo gas na leru povecat, ali mi cudno, toliko mi trosi, svjecica ok, ne trokira???

aerox_driver:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Veljača, 2008, 20:49:02 ---ma ne trokira mi ni na leru ni u voznji, svjecica je taman one smedje boje, samo mi se danas poceo na leru gasit, samo cu mu malo gas na leru povecat, ali mi cudno, toliko mi trosi, svjecica ok, ne trokira???

--- Kraj citata ---

onda tak napravi kao šta je reko poštelaj karb i ler gas

dino_sk:
http://www.motori.hr/Teorija_rasplinjaca_135.html

evo imas ovdje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju