Tehnički kutak > Tuning skutera

Tgb...

(1/4) > >>

Drnda:
Imam veliki problem sa potrosnjom, znaci sve je serijala karb je dellorto 12 PHVA , dizna je 53, ima samo 1 blokadu (pretpostavljam da je grana u pitanju).
Potrosnja mu ispada oko 5 l, kada je hladan grijem ga oko minutu prije voznje, brzina mi je uvijek izmedju 45 i 60 km/h. Na leru mi se tek danas poceo gasiti topao, znaci da onaj veci saraf malo stegnem, da mu smanjim zrak, da se poveca ler, a sto da radim da smanjim potrosnju, karb jos nikako nije diran samo je dizna promijenjena nakon skidanja prstena...

andy:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Veljača, 2008, 20:18:04 ---Imam veliki problem sa potrosnjom, znaci sve je serijala karb je dellorto 12 PHVA , dizna je 53, ima samo 1 blokadu (pretpostavljam da je grana u pitanju).
Potrosnja mu ispada oko 5 l, kada je hladan grijem ga oko minutu prije voznje, brzina mi je uvijek izmedju 45 i 60 km/h. Na leru mi se tek danas poceo gasiti topao, znaci da onaj veci saraf malo stegnem, da mu smanjim zrak, da se poveca ler, a sto da radim da smanjim potrosnju, karb jos nikako nije diran samo je dizna promijenjena nakon skidanja prstena...

--- Kraj citata ---

takav sam ja problem imo pa sam zavrno vjak od karba do kraja udesno pa onda za dva kruga udesno i sad ide dobro malo manje troši....ak ti bide jako dimio okreni za 2,5 kruga
to ti je vijak za za poštelavanje smjese...
a za ler gas upali motor i okreći ga udesno dok nebude dobro.... :icon_thumright:

master_o_fight:
poštalaj karb :icon_thumright:

MaLi_OdvALjivAc:
Drndice otidji lepo kod majstora daj 50kn i postelaj frgu vise!! Ne petljaj samo ako ne znas!! Biice samo gore
!

Drnda:
pa zanima me npr. ako je sarafic za gorivo i odvijen do kraja kako moze toliko on piti, a ne trokira mi nikako, to mi nije jasno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju