Tehnički kutak > Injection

ditech gusi se !!! pomoc!!

<< < (4/7) > >>

Aprilia maniac:
A ne mislim na to, nisam glup, nego ga mozda nije poklopio kako treba,mozda mu nije sjeo na sve rupice 100% kako treba pa mu tu malo zraka povlaci..:iconthumbright:

Zeljac:
oce ditech i bez filtera radit tak da nema problema ako ne sjedne bas najbolje ali svj ne moze ga stavit ako ne sjedne kako treba

Mislav46:
danas sam pregledo sva crijeva jesu zastopana, izvadio sam onaj zeleni injector zaedno sa cjelom onom glavom na koje se spaja taj zeleni injector, povadio pipke na koja se spajaju crijeva goriva i zraka, propuho ih, svjecica baca iskru, svjecica ispravna, filter zraka uredan, ima benzina, pumpa goriva cuje se normalno da radi, nisam rastavljo da vidim dali baca benzin ali cim je pun injector benzina mora bacat, sada vise nece ni upalit motor, kada se to desilo motor je znao jako jako tesko upalit i radit u leru ali pri minimalnom gasu se ugusio/ugasio, kao da mu fali benzina, neam pojma sta je, jel osao taj injector ili nesto sasvim drugo.....

Lenko:
Kao što bi Željac rekao, proveri kariku kompresora i kompresor. Meni je to jednom upalilo, otišla karika. Dok nije dovoljan pritisak, neće da radi. A evo ti telefon majstora za Diteka iz Os, pa vidi dalje: +385989392933

Mislav46:
oke hvala svima na pomoci!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju