Tehnički kutak > Injection
ditech gusi se !!! pomoc!!
Kile:
Pozz ekipa,i kod mene slican problem,uzeo sam motor nije palio,uzmem novi akumulator i svjecicu,i pali ko mina ide sve ok i kad stanem ugasim ga poslije vise nece upalit zalije mu svjecicu,sad pitanje?Da li on ima neki regulator pritiska koji drzi diznu zatvorenu kad mu das kontakt dok ga pumpa nafila ili dizna ne valja pa pusti sama od sebe benzu u cilindar pa zalije;ako netko zna lijepo molim da mi pomogne malo :help:
ivek_sr:
--- Citat: Kile - 07 Travanj, 2012, 13:54:58 ---Pozz ekipa,i kod mene slican problem,uzeo sam motor nije palio,uzmem novi akumulator i svjecicu,i pali ko mina ide sve ok i kad stanem ugasim ga poslije vise nece upalit zalije mu svjecicu,sad pitanje?Da li on ima neki regulator pritiska koji drzi diznu zatvorenu kad mu das kontakt dok ga pumpa nafila ili dizna ne valja pa pusti sama od sebe benzu u cilindar pa zalije;ako netko zna lijepo molim da mi pomogne malo :help:
--- Kraj citata ---
ajde fino otvori svoju temu u vezi problema jer rješavanje problema na ditechu obično zahtjeva više od jednog post-a na forumu kao što vidiš.
i jesi li probao rješit problem ovako kako je ovaj problem rješen? Jesi pregledao greške na skuteru?
hgc:
ma svima su uvijek isti problemi ;D
ivek_sr:
--- Citat: hgc - 09 Travanj, 2012, 12:44:24 ---ma svima su uvijek isti problemi ;D
--- Kraj citata ---
da ne pali... al to je tako teško kad ne vidim uživo... kad ja njega čujem već znam kaj je... ovak na neviđeno idu samo savjeti uglavnom a boga pitaj kaj je zapravo ;) Ali bar nam zato sa ditech-om nikad ni dosadno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju