Općenito > Propisi

Porez za SP180?

<< < (3/5) > >>

vale_vx:
nemojte se zajebavat sa pisanjem karambola ako je skuter regan, jer je to isto napravio moj frend radi poreza, pa je došao na mup ovjerit papire pa ga je ova poslala na vanredni tehnički da se utvrdi ako je sve "popravljeno"

alfist159:

--- Citat: vale_vx - 11 Kolovoz, 2011, 17:20:33 ---nemojte se zajebavat sa pisanjem karambola ako je skuter regan, jer je to isto napravio moj frend radi poreza, pa je došao na mup ovjerit papire pa ga je ova poslala na vanredni tehnički da se utvrdi ako je sve "popravljeno"

--- Kraj citata ---
I općenito se to ne isplati pisati za skuter stariji od 5 godina jer nisu neke cifre za prijepis... A kad je stvarno karambol bio onda moraš na vanredni tehnički jer ti skinu tablicu prilikom prometne...

walkay:
Skuter je bio odjavljen godinu dana, tako da nece me niko tjerati na izvanredni... nece to niko gledati, nek mi da cifru 200 kn i ja zadovoljan! Skuter nije imao karambol to smo samo napisali!

sikirica:
meni u ugovoru pise 3000kn za srku, uzeli mi 5% a to je 150kn

nisu gledali katalog, jer su mislili da je realna cijena :P

R@kija:
za sp 2000 mislim je 190kn,tak da racunaj oko 200-250kn ne vise,ja sam za novog vxra 2006 platio 600kn porez,osiguranje 870kn,jebeno haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju