Općenito > Propisi
Porez za SP180?
walkay:
Bok svima, imam pitanje! Jucer smo prepisali skuter na moje ime, na kupoprodajni ugovor smo napisali pod iznos: 500 kn + napisali da je "karambolirano" ali nije... Koliko bi trebao platit u poreznoj? Skuter je 2002 god., od nekog sam cuo, ako vozilo ima vise od 8 god. ne placa se porez! :dontknow:
alfist159:
Oko 200kn bez obzira što ti napisa... :laughing11: :laughing7: :laughing6:
cosa_wp:
zovi poreznu ili odi direkt tamo i toe to
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: alfist159 - 11 Kolovoz, 2011, 00:59:34 ---Oko 200kn bez obzira što ti napisa... :laughing11: :laughing7: :laughing6:
--- Kraj citata ---
računaj na 200kn :icon_thumright: mene je prošle godine za sp-a iz 2003 god porez ispao nekih 240kn
budući da sp 180 nema skoro pa nikakvu katalošku vriednost ne isplati ti se plaćat procjenu(oko 100kn) i čekat lika da ga slika,utvrdi oštećenja...... :dontknow:.........naravno kad su igri maxi skuteri novieg godišta ova opcia s procjeniteljem je MUST HAVE jer frend koji radi isključivo sa nexsusima i beverlyima kad ih kupi karambolirane obavezno zove procjenitelja i ušteka od 200 - 500kn bez beda na tome :headbang:
a to kolku si cjenu naveo u kupoprodajnom ugovoru ekipa iz porezne ne jebe ni 2% :angry7:
JogFromYamaha:
uzet ce ti 4% kataloske vrijednosti ili navedene kupoprodajne cijene ako je ona visa od kataloške
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju