Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Situacije "zamalo"
Aprilia97:
--- Citat: Reponja - 13 Kolovoz, 2011, 19:34:53 ---Evo situacije zamalo;
Jutros prespavao 2 alarma i 10 podsjetnika. Radim od 06:00. Da nisam kasnio 15 minuta, pogodite gdje bi bio u ovo vrijeme (05:45)..
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Tesko-ozlijeden-motociklist-na-kojega-je-naletio-pijani-vozac-saxa
Tako je, točno na tom mjestu u to vrijeme... Jbt, nikada ne kasnim na posao i jutros prođem kraj kaosa u kojem bi i ja bio...
--- Kraj citata ---
i stara mi išla na poso,i došla je tek kad je murja tamo bila.....skoro je zgazio i neku ženu ispred kafića
Dzo:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Kolovoz, 2011, 00:23:56 ---U 20 godina vozackog staza sa B kategorijom, nikad nisam oduzeo prednost motoru zato sto ga nebi vidio. Bilo je onih koji su me prosli tak oda im ni tablicu nebi stigo vidjet, ali nikad nisam autom radio neke manevre, a da nebi pogledao oko sebe
--- Kraj citata ---
Ja razumem sta ti hoces da kazes i shvatam da si ti odlican vozac ali ne radi se ovde o 20 godina vozackog iskustva niti se govori o tebi, mozes ti da imas i 3 zivota za volanom, ovde se radi o sekundi nepaznje koja je potrebna da ti se motor pri tako velikim brzinama priblizi (a daleko bilo udari). Ti ako ne skidas oci sa retrovizora u vozilu onda tebi svaka cast, ali ovi ljudi na videu definitivno gledaju negde drugde.
Opet nemoj nista licno shvatati, da je vise vozaca poput tebe tema sa naslovom situacije bi verovatno postojala samo u sci-fi filmicima :icon_thumright:
Drnda:
ma meni se nije dogodilo da motoristu oduzmem prednost, ali sto je je, prebrzo jako voze, kod mene je kad izlazim na magistralu krivina jako blizu, a ogranicenje 70 kmh, zato jer nije posve pregledno, a motorima se tu vozi od 150-250 kmh redovito..
3alfa3:
--- Citat: Dzo - 16 Kolovoz, 2011, 10:20:51 ---
Ja razumem sta ti hoces da kazes i shvatam da si ti odlican vozac ali ne radi se ovde o 20 godina vozackog iskustva niti se govori o tebi, mozes ti da imas i 3 zivota za volanom, ovde se radi o sekundi nepaznje koja je potrebna da ti se motor pri tako velikim brzinama priblizi (a daleko bilo udari). Ti ako ne skidas oci sa retrovizora u vozilu onda tebi svaka cast, ali ovi ljudi na videu definitivno gledaju negde drugde.
Opet nemoj nista licno shvatati, da je vise vozaca poput tebe tema sa naslovom situacije bi verovatno postojala samo u sci-fi filmicima :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kad bi svi sve vidjeli i pazili, nebi bilo ni jednog jedinog sudara. To je naravno nemoguce, ali kazem samo da se opreznom voznjom i gledanjem vecina situacija niti ne desi. Uvijek postoji mali postotak situacija gdje si nemocan, ali zasto taj postotak povecavati nepotrebno? Jednostavno se ponasat odgovorno, gledat ako se negdje skrece pa makar i u desno u dvoriste na glavnoj cesti, obavezno koristit zmigavce u tim situacijama i to je to. Ak se neka kamikaza zaleti i tada u tebe i pogine, barem se neces grist do kraja zivota da si nesto propustio napravit
balicdim:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Kolovoz, 2011, 11:14:45 ---obavezno koristit zmigavce u tim situacijama i to je to. Ak se neka kamikaza zaleti i tada u tebe i pogine, barem se neces grist do kraja zivota da si nesto propustio napravit
--- Kraj citata ---
sa ovime se u potpunosti slažem, ali ljuska psiha je takva da će uvijek bit grižnja savjesti
evo u nedjelju koliko sam čuo/vidio u industrijskoj zoni kod autopije u osijeku bila prometna, lik se uključivao na glavnu i skonto motoristu, stao na kočnicu i od iza ga drugi pične, takve su priče,al sad dal je to istina neznam, ja sam samo vidio kako stoje jedan u drugom :laughing7:
u prijevodu postoji situacija u kojoj ti je suđeno, samo je upitno na kakav način
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju