Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Situacije "zamalo"
balicdim:
--- Citat: maki 225 - 10 Kolovoz, 2011, 22:50:27 ---Prvi video 59 sekunda je bilo najžešče.
--- Kraj citata ---
mislim da bi mi srce stalo (tlakaš sam :toothy3: )
možda malo off ali... ovo je bilo prije jedno 4 godine u mađi
bio i dokumentarac sa likom (koji je snimao) drugi je nažalost poginio
3alfa3:
--- Citat: vekyyy - 14 Kolovoz, 2011, 19:40:30 ---vozac ove skode ovog zadnjeg videa je mogao uocit ovog idiota?
--- Kraj citata ---
to spada u ostalih 1% ;D
CpI...Vedooo:
ha dobro na prilagodjenoj brzini, i dobrom refleksu nije problem stati.. Ali postoje situacije gdje jednostavno nemozes stati.. Meni se to desilo prije 2 god.. Idem skuterom nekih 80 kmh, (mokar asfalt) .. covjek izlazi iz dvorista, ja kocim i smanjujem na 60 (ogranicenje 60) .. Covjek s autom pogleda u mene, i nista skrece kao da nikog nema.. ja pokusavam zakocit al nista bio sam na 5-6 metara od njega.. i booom... on kriv.. :headbang:
Dzo:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Kolovoz, 2011, 17:03:34 ---
Poanta je da treba gledati. Ako gledas, 99% njih ces uocit. Onih 1% je zakon velikih brojeva....
--- Kraj citata ---
Nemoj nista licno da shvatis ali to sto ti govoris nema nikakve veze sa realnoscu. Kao sto kaze vekyy nema teorije da mozes uociti motorcikl koji pri tim brzinama u retrovizoru izgleda kao crna tacka koja se jedva vidi, pogotovo ako se ukljucujes u saobracaj sa sporednog puta ili dvorista.
No dobro, dokle god je brzih motora ovoga ce uvek biti.... :(
3alfa3:
--- Citat: Dzo - 16 Kolovoz, 2011, 00:20:53 ---
Nemoj nista licno da shvatis ali to sto ti govoris nema nikakve veze sa realnoscu. Kao sto kaze vekyy nema teorije da mozes uociti motorcikl koji pri tim brzinama u retrovizoru izgleda kao crna tacka koja se jedva vidi, pogotovo ako se ukljucujes u saobracaj sa sporednog puta ili dvorista.
No dobro, dokle god je brzih motora ovoga ce uvek biti.... :(
--- Kraj citata ---
U 20 godina vozackog staza sa B kategorijom, nikad nisam oduzeo prednost motoru zato sto ga nebi vidio. Bilo je onih koji su me prosli tak oda im ni tablicu nebi stigo vidjet, ali nikad nisam autom radio neke manevre, a da nebi pogledao oko sebe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju