I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ako nista drugo ove situacije su bar poucne,ponekad nisu potrebne brzine preko 60km/h dovoljna je sekunda nepaznje i budala koja te sjebe za vijeke vijekova.Mislim da je svako od nas tko zivi u nekom od turisticki gradova dozivio da stranac ispred njega zakoci ko blesav zato jer je vidio nesto fensy za uslikat pritom negledajuci dal ima koga iza njega,ili ove face od talijana sto se odulce okrenut s kamperima nasred ceste i 1000 sl situacija
baš bi htio vidjeti kako bi se ti vozio 40 na R-u
2. video cesta Šibenik - Primošten
Svaka cast autoru teme, ovako nesto je prosto neverovatno za videti kako sve ljudi voze. Svidja mi se to sto su snimci iz ''nasih'' krajeva pa te nekako navodi da se malo bolje zapitas dok vozis motor/auto. Motore je inace pri malim brzinama jako tesko uociti na retrovizoru pogotovo ako se krecu jako velikim brzinama, kao na snimcima. Dovoljan je sekund nepaznje i motor je vec tik iza automobila, kao na videu. Sreca pa motorima treba relativno kratko vreme da sigurno uspore.Obavestavaj nas ako naletis na neke nove snimke iz nasih krajeva
Poanta je da treba gledati. Ako gledas, 99% njih ces uocit. Onih 1% je zakon velikih brojeva....
Prvi video 59 sekunda je bilo najžešče.
vozac ove skode ovog zadnjeg videa je mogao uocit ovog idiota?
Nemoj nista licno da shvatis ali to sto ti govoris nema nikakve veze sa realnoscu. Kao sto kaze vekyy nema teorije da mozes uociti motorcikl koji pri tim brzinama u retrovizoru izgleda kao crna tacka koja se jedva vidi, pogotovo ako se ukljucujes u saobracaj sa sporednog puta ili dvorista.No dobro, dokle god je brzih motora ovoga ce uvek biti....
Evo situacije zamalo; Jutros prespavao 2 alarma i 10 podsjetnika. Radim od 06:00. Da nisam kasnio 15 minuta, pogodite gdje bi bio u ovo vrijeme (05:45).. http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Tesko-ozlijeden-motociklist-na-kojega-je-naletio-pijani-vozac-saxaTako je, točno na tom mjestu u to vrijeme... Jbt, nikada ne kasnim na posao i jutros prođem kraj kaosa u kojem bi i ja bio...
U 20 godina vozackog staza sa B kategorijom, nikad nisam oduzeo prednost motoru zato sto ga nebi vidio. Bilo je onih koji su me prosli tak oda im ni tablicu nebi stigo vidjet, ali nikad nisam autom radio neke manevre, a da nebi pogledao oko sebe
Ja razumem sta ti hoces da kazes i shvatam da si ti odlican vozac ali ne radi se ovde o 20 godina vozackog iskustva niti se govori o tebi, mozes ti da imas i 3 zivota za volanom, ovde se radi o sekundi nepaznje koja je potrebna da ti se motor pri tako velikim brzinama priblizi (a daleko bilo udari). Ti ako ne skidas oci sa retrovizora u vozilu onda tebi svaka cast, ali ovi ljudi na videu definitivno gledaju negde drugde.Opet nemoj nista licno shvatati, da je vise vozaca poput tebe tema sa naslovom situacije bi verovatno postojala samo u sci-fi filmicima
obavezno koristit zmigavce u tim situacijama i to je to. Ak se neka kamikaza zaleti i tada u tebe i pogine, barem se neces grist do kraja zivota da si nesto propustio napravit