Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

G1 Revoluzione

<< < (27/36) > >>

Crazy Kuree:
ja sam potrošio dosad 1500eura na setupe različite,od kojih ovi sad najjači  ::) al iskerno se nisam nado ić do toga,prvo sam htio auspuh pa zariba pa kit stavim i tak i tak malo po malo nešta otkaže ja jače ubacim i dođem do 1500eura da sam imo odma 1500 iso bi Tpr s nekim race auspuhom al neću do tog iće sad kad zariba vraćam na serijalu sa mikuni 16 karb. i ZX haha sve je to fino al ja nebi 2 godine slago skuter predugo čekanja i puno novca a biće super kad bude konačno sastavljen al opet će zadovoljstvo kratko trajat  :toothy10:

BlitzMan:
krivo ste me razumijeli........minimalno 1000€u masinu.......

racinajte da je kit spuh i struja oko 1000€cak malo vise.....a di je ostalo......

sto se tice kita mk pr2, za sad odlican.....nisam jos nastelao do kraja jer nije moja frga, kad uzmem svoju onda cu to rijesit do kraja sad je moglo bi se rec 70% ide to jos....a sve u svemu ide odlicno....

svi me gledaju kad se vozim...nekima se sviđa nekima ne..a kad u centar stanem a klinci navrve :D:D:D

bili neki dan ja i vinder kod centra i on se vozi na zadnjem i kaze neki mali daj se ti makni na zelenom pusti ovog na bijelom haha:D:D

Losinj:

--- Citat: BlitzMan - 17 Svibanj, 2008, 18:29:23 ---
bili neki dan ja i vinder kod centra i on se vozi na zadnjem i kaze neki mali daj se ti makni na zelenom pusti ovog na bijelom haha:D:D

--- Kraj citata ---

dobro je mali reko  :laughing3: :laughing3:

ryder on the storm:

--- Citat: Crazy Kuree - 17 Svibanj, 2008, 17:42:42 ---ja sam potrošio dosad 1500eura na setupe različite,od kojih ovi sad najjači  ::) al iskerno se nisam nado ić do toga,prvo sam htio auspuh pa zariba pa kit stavim i tak i tak malo po malo nešta otkaže ja jače ubacim i dođem do 1500eura da sam imo odma 1500 iso bi Tpr s nekim race auspuhom al neću do tog iće sad kad zariba vraćam na serijalu sa mikuni 16 karb. i ZX haha sve je to fino al ja nebi 2 godine slago skuter predugo čekanja i puno novca a biće super kad bude konačno sastavljen al opet će zadovoljstvo kratko trajat  :toothy10:

--- Kraj citata ---
ček, pa ša nisi reko da si imo mhr replicu prije, to je jače od sporta

toky:

--- Citat: black-rox - 17 Svibanj, 2008, 11:03:26 ---
--- Citat: joinnty - 17 Svibanj, 2008, 10:56:36 ---OFF: ima li tko u hrvatskoj 2F4R ili TCR?

--- Kraj citata ---

Ne vjerujem da to neko ima,pa tu samo kit košta 1000€

--- Kraj citata ---
ima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju