Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

G1 Revoluzione

<< < (26/36) > >>

Hrga:

--- Citat: aeroxtuning - 17 Svibanj, 2008, 00:01:45 ---svaka cast za scoot,predobar............to je sigurno velika lova sta si ulozio u scoot,a posebno black,ali vjeruj mi,bit ce neopisiv osjecaj kad budu svi buljili u tebe i scoot  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

wtf?? pa neslaze skut za druge nego za sebe i ja mislim da je gust kad ga stisnes pa okretaji podivljaju a ne kad prodes pa da svi gledaju u tebe  :dontknow:

MaLi_OdvALjivAc:
1000e nije mnogo????? WTF??!!!?!?! Evo ja cu odma da se zakopam ako je vama to mala cifra!!!
Ko imao, ko ne, svakako mnogo je... I Blitz ga je slagao 2god mislim, tako da se ne oseti toliko, alli o5 je puno, ispravi me ako gresim, ali tako mi nesto ostalo kad sam pratio projekat... I sve sto je lepo kratko traje

black-rox:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 17 Svibanj, 2008, 00:21:09 ---1000e nije mnogo????? WTF??!!!?!?! Evo ja cu odma da se zakopam ako je vama to mala cifra!!!
Ko imao, ko ne, svakako mnogo je... I Blitz ga je slagao 2god mislim, tako da se ne oseti toliko, alli o5 je puno, ispravi me ako gresim, ali tako mi nesto ostalo kad sam pratio projekat... I sve sto je lepo kratko traje

--- Kraj citata ---
Normalno da je puno para,ali baš me zanima sada kad je metrakit gore jebiga dvije godine je i meni prošlo već,a još nije gotovo,pare i vrijeme najveći problem,radi,radi skupi pa kupi nešto i tako stalno :icon_thumright:

joinnty:
za tuning 1000-1500€ nije puno, jer kad se vozis svaki € se isplati :) ali je droga da, za koji mjesec oces nesto vece, snaznije, brze :)

inace vrlo lijep projekt ;)

OFF: ima li tko u hrvatskoj 2F4R ili TCR?

black-rox:

--- Citat: joinnty - 17 Svibanj, 2008, 10:56:36 ---OFF: ima li tko u hrvatskoj 2F4R ili TCR?

--- Kraj citata ---

Ne vjerujem da to neko ima,pa tu samo kit košta 1000€

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju