Općenito > Maxiskuteri

problem, temperatura scoota

(1/2) > >>

chofus1:
jedan problem, iako mozda to i nije

ugl vozam se ja sa ekipim u koloni ( bilo ''zatvaranje'' moto sezone kod nas u vk)  i stojimo mi na semaforu i dodje prvo pokraj mene Mario sa vx-om ( klip i cilindar od vxr) i pokazuje mi temp da mu se digla na pola zbog spore voznje, ja pogledam meni malo se samo digla kazaljka , nis posebno!!
vozamo se mi i dalje polako tek dodje jos jedan decko sa vx-om serijalom i pokazuje da mu se isto temp digla na pola, a meni jos uvijek stoji izmedju prvo i druge crtice

e sad jel moguce da meni nepokazuje dobro i kak da to provjerim itd?

e da nekad mi se zna desit kad recimo sidjem sa ceste i vozim po sljuncari nekoj da mi ta kazaljka od temp ''podivlja'' pocne se mrdat sama od sebe i kad stanem i odsarafim cep od vode i zasarafim nazad sve normalno bude  dontknow

ugl radi se o vxr-u sve serijala

Shiltac:
Provjeri regulator na cilindru..

speed:
provjerite razinu rashladne tekucine,ako je ima manje zna se temperatura podic malo vise

..::IVKULJA::..:
nevalja ti ko ni meni,nesmje stajat izmedju prve i druge crtice mora bit min 3-4

chofus1:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 22 Veljača, 2008, 22:47:49 ---nevalja ti ko ni meni,nesmje stajat izmedju prve i druge crtice mora bit min 3-4

--- Kraj citata ---

mozda mi se nakon pada nesta sjebalo...jer je radilo sve za vrijeme moto susreta u Vu itd

a to kad mi se nije grijo nije bash bilo toplo vani tak da...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju