Ostalo > Svijet računala i mobitela
problemi sa kompom tražim pomoč
Punisher:
--- Citat: mrcina - 29 Rujan, 2006, 12:45:49 --- :sad1: eladio kolko sam primjetio ti si i kompjuterski guru pa bi mogao pomoči svojim znanjem.
upalim komp sve radi ok, pokrenem program sve ok,pokrenem igru i počnem rokati kad najednom ekran pocrni,i pojavi se poruka da je monitor otišao na spavanje onaj sllep mod.lupam po tipkama ali niš ga nemože pokrenuti tj da se vrati slika na monitor te mu samo reset kompa pomaže.
sad buš rekao da mi se uključi hibernacija ali ja to uopče nisam instalirao prilikom instalacije windowsa a niti imam to uključeno ako je i instalirana hibernacija.
imam ati saphirovu agp grafičku karticu 9600xt 256mb koja je prije radila ko avion bez problema.imam ice kuler iz linksa montiran na njuz i radi bez greške.
gdje je problem možda u drajverima ili??????????????? pliz help.
--- Kraj citata ---
Meni se jednom slično desilo. Upalim komp sve ok, lodira se windows i dalje sve ok, kad se treba pojaviti velcome screen dobijem nikakav screen. Nije nista pomoglo osim nove instalacije windowsa.
mrcina:
ja još to nemam sve radi samo igre štekaju
Punisher:
--- Citat: mrcina - 29 Rujan, 2006, 21:37:18 ---ja još to nemam sve radi samo igre štekaju
--- Kraj citata ---
Probaj nesto iskemijat sa driverima... deinstaliraj stari i stavi novi ili stari pa vidi kako se graficka ponasa. Dalje tko ti je stavljao vent na nju mozda ne lezi dobro ili treba promijeniti pastu, vidi za prasinu i na grafickoj i u cijelom kucistu opcenito. Moze bit milijun stvari... provjeri pa javi
1VAN:
pa ak šteka ili su driveri ili ti je preslaba!!
Punisher:
--- Citat: 1VAN - 30 Rujan, 2006, 17:24:56 ---pa ak šteka ili su driveri ili ti je preslaba!!
--- Kraj citata ---
Cak i napajanje moze radit sranja ako imas komponente koje cuclaju a ti imas napajanje od 100kn. To ti je cista smrt za kompjuter. Ti njemu opalis gas a on tebi opali slab napon na maticnu i ostatak pa ako nemas srece on ti kaze pa-pa maticna i jos mnogo toga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju