Ostalo > Svijet računala i mobitela
problemi sa kompom tražim pomoč
mrcina:
:sad1: eladio kolko sam primjetio ti si i kompjuterski guru pa bi mogao pomoči svojim znanjem.
upalim komp sve radi ok, pokrenem program sve ok,pokrenem igru i počnem rokati kad najednom ekran pocrni,i pojavi se poruka da je monitor otišao na spavanje onaj sllep mod.lupam po tipkama ali niš ga nemože pokrenuti tj da se vrati slika na monitor te mu samo reset kompa pomaže.
sad buš rekao da mi se uključi hibernacija ali ja to uopče nisam instalirao prilikom instalacije windowsa a niti imam to uključeno ako je i instalirana hibernacija.
imam ati saphirovu agp grafičku karticu 9600xt 256mb koja je prije radila ko avion bez problema.imam ice kuler iz linksa montiran na njuz i radi bez greške.
gdje je problem možda u drajverima ili??????????????? pliz help.
eladio:
graficka radi u igrama pod 3d opterecenjem koji je poprilican i poprilicno ju zagrijava..
ovako odokativno , sigurno se pregrije i izbaci i ti ostanes bez slike :dontknow:
oxio:
Jeli ti komp blokira samo u igrama ili i ovako? Ako je samo u igrama, probaj skinuti nove drivere ako i dalje imaš isti problem onda se ili pregrijava grafička ili je riknula pa bloka na određenim opterećenjima u igrama. A najbolje ti je da posudiš od nekog drugu grafičku i probaš s njom pa ako ne blokira znači da je do grafičke ako ti i dalje blokira onda ti je neka druga komponenta.
Isto tako nebi bilo loše postavit čistu instalaciju windowsa tako da si siguran da oni nešto ne zafrkavaju što je česta stvar ;)
1VAN:
ovako da ti tatha moderatha kaže::
ovako:
prvo očisti windoze od svih štetočina i virusa
drugo:provjeri jel imaš direct x 9.0c
treče:skini najnovije drivere s ati stranice
ako se opet događa isto ili ti je grafa otišla ili ti s igrom neš ne valja(ovo prvo prije)
da eventualno da probeš stavit neku drugu grafa isto pa se uvjeriš!
mrcina:
hvala možda bum puknuo tri verzije unatrag drajvere jer sad imam najnovije ,a prije sam imao verziju prije ovih zadnjih a kad sam imao one tvorničke sve je bilo ok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju