Tehnički kutak > Tuning skutera
Ubrzanje Aprilia SR 70 (Dali je ovo u redu ustimano?)
marko_rox:
--- Citat: JogFromYamaha - 10 Kolovoz, 2011, 12:10:59 ---prjesnos ti nevalja
j#bote 0-80 10 sekundi to je serijala s ttom i 3.7 grama utezima a ne kit s 19 karbom i mhr prjenosom
izbaci taj multivar jer je otpad za minarelli
kupi si stage6 vario ili polinijev
--- Kraj citata ---
topov vario se isto pokazal odlican na minarelliu :icon_thumright:
al ja jog kaj nije to malo prevelika gramaža da proba recimo s 5 g imal bi puno bolje ubrzanje :dontknow:
Santa_Kloz:
to su serijske uz variomat 16x13?
frki22:
--- Citat: Santa_Kloz - 10 Kolovoz, 2011, 12:48:52 ---to su serijske uz variomat 16x13?
--- Kraj citata ---
Da to se dobije uz vario, bio sam probao staviti od 6.0 g ali je skuter isao previse u okretaje i jos slabije ubrzavao, morat cu probat sa 7.5g ili 8.0g (radi se o novoj verziji multivara 2000 koji radi sasvim drugacije od starog tipa multivara).
--- Citat: JogFromYamaha - 10 Kolovoz, 2011, 12:10:59 ---prjesnos ti nevalja
j#bote 0-80 10 sekundi to je serijala s ttom i 3.7 grama utezima a ne kit s 19 karbom i mhr prjenosom
izbaci taj multivar jer je otpad za minarelli
kupi si stage6 vario ili polinijev
--- Kraj citata ---
sad koliko kod odredjenih skutera lazu brzinomjeri to je isto pitanje, meni se koso pokazao tocan ko gps, a po originalnom sr-ovom brzinomjeru bio sam na 80 u mozda 5 sekundi :)
ovaj multivar sto imam sad gore pokazao se puno bolje nego stariji multivar, mada budem probao testirat i ovo http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637525264&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50RACINGMIN&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB
pajo:
ide to odlično samo ljude buni taj koso sat jer nisu navikli da točno pokazuje :icon_thumright:
nemoj ništa mijenjat jedino možeš probat sa mekšim centralnim i lakše rolice,jer 7gr mi baš izgleda mnogo a po videu(zvuku)ne izgleda da su teške. :nono:
možda jedino dobit konbinaciu sa mekšim centralnim,jer i onako lineranoj polutci ne treba toliko tvrdi centralni i još traži rolice od 7gr??mora da jede remen??
probaj :icon_thumright:
Santa_Kloz:
--- Citat: pajo - 10 Kolovoz, 2011, 14:17:18 ---ide to odlično samo ljude buni taj koso sat jer nisu navikli da točno pokazuje :icon_thumright:
nemoj ništa mijenjat jedino možeš probat sa mekšim centralnim i lakše rolice,jer 7gr mi baš izgleda mnogo a po videu(zvuku)ne izgleda da su teške. :nono:
možda jedino dobit konbinaciu sa mekšim centralnim,jer i onako lineranoj polutci ne treba toliko tvrdi centralni i još traži rolice od 7gr??mora da jede remen??
probaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
neki misle da im originalni cajgeri lažu za 5-6 po GPS-u, a realnost je često jako različita od njihovog mišljenja. vozio sam aeroxa uz jednog frenda koji ima koso cajgere i razlikovali su se za više od 10 :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju