Tehnički kutak > Tuning skutera

Ubrzanje Aprilia SR 70 (Dali je ovo u redu ustimano?)

<< < (3/4) > >>

frki22:

--- Citat: pajo - 10 Kolovoz, 2011, 14:17:18 ---ide to odlično samo ljude buni taj koso sat jer nisu navikli da točno pokazuje :icon_thumright:
nemoj ništa mijenjat jedino možeš probat sa mekšim centralnim i lakše rolice,jer 7gr mi baš izgleda mnogo a po videu(zvuku)ne izgleda da su teške. :nono:
možda jedino dobit konbinaciu sa mekšim centralnim,jer i onako lineranoj polutci ne treba toliko tvrdi centralni i još traži rolice od 7gr??mora da jede remen??
probaj :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sto se tice remena ovaj overrange sirine 17.5 u 6000 km potrosio se do 17.1, mislim da se trosi relativno ok

mozda da probam ubaciti bijeli centralni sa torsion control zutom sajbom cisto da bude nesto malo tvrdje nego sam bijeli, ostavit ove rolice ili gram lakse, mozda bi to bilo taman  ;D

pajo:

--- Citat: frki22 - 10 Kolovoz, 2011, 14:59:43 ---sto se tice remena ovaj overrange sirine 17.5 u 6000 km potrosio se do 17.1, mislim da se trosi relativno ok

mozda da probam ubaciti bijeli centralni sa torsion control zutom sajbom cisto da bude nesto malo tvrdje nego sam bijeli, ostavit ove rolice ili gram lakse, mozda bi to bilo taman  ;D

--- Kraj citata ---
probaj nebi bilo loše,pa češ vidit koju gramažu rolica če ti tražit :icon_thumright:
a koji je sad centralni??

frki22:

--- Citat: pajo - 10 Kolovoz, 2011, 15:14:20 ---probaj nebi bilo loše,pa češ vidit koju gramažu rolica če ti tražit :icon_thumright:
a koji je sad centralni??

--- Kraj citata ---

sad je zuti centralni, i sa njime je skuter dosta zivahan na uzbrdicama dok je sa bijelim bio malo lijeniji (ali bio je gore stariji tip multivara), morat cu probat ovu kombinaciju bijeli+torsion control  ;D

Miki-speedy:

--- Citat: frki22 - 10 Kolovoz, 2011, 15:56:57 ---sad je zuti centralni, i sa njime je skuter dosta zivahan na uzbrdicama dok je sa bijelim bio malo lijeniji (ali bio je gore stariji tip multivara), morat cu probat ovu kombinaciju bijeli+torsion control  ;D

--- Kraj citata ---
Nemoj ni probavat sa bijelim,stavi zuti i torsion pa onda...
Al mislim da su ti rolnice preteske

frki22:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 10 Kolovoz, 2011, 16:48:00 ---Nemoj ni probavat sa bijelim,stavi zuti i torsion pa onda...
Al mislim da su ti rolnice preteske

--- Kraj citata ---

Nisu sigurno, znam da svi imaju osjecaj da su preteske na tom setupu sa multivarom, ali od kad sam stavio novi tip multivara presao sam od rolica 6.0g na 7.0g

ovdje sam bio stavio topic o tome : http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,48699.0.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju