Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
--- Citat: kilezg - 11 Kolovoz, 2011, 02:37:04 ---ma netrebas nista busit, imas gore i rupe i sarafe : ))) samo tablicu i to je to.
a sto se tice osvjetljenja tablice, tablica u ovom položaju prekriva svjetlo na faru koje bi trebalo pucat na tablicu tak da je ta lampa nebitna ...
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru! :icon_thumright:
Ivan46:
--- Citat: walkay - 10 Kolovoz, 2011, 11:59:58 ---Vec sam pricao sa Neerom, rekao mi sve sto trebam znati u vezi masine! U ponedjeljak idem na ispit iz A kategorije pa cu odma na tehnicki!
kilezg jel imas neku sliku kako si stavio tablicu, ajde mi stavi koju sliku da vidim! Nemam retrovizore i pokusao sam staviti svoje od TGB-a ali koda ima kontra navoj i ne pase... :dontknow:
Znas i sam pajo kako ide poslije 70-ke, do sad sam vozio magarca a sad sam na konju! :laughing7:
--- Kraj citata ---
odlican ti je sp,e imam ti ja retrovizore od svoga runnera,pa ak oces mogu ti ih posuditi za tehnicki pa mi ih vrati,eto ak budes tjeo javi se na PM. :icon_thumright:
kilezg:
cuvajte i pazite na retraće jer su inače skupi jako. i probat sto dalje od sunca jer staklo otpadne ..
walkay:
--- Citat: kilezg - 11 Kolovoz, 2011, 19:23:28 ---cuvajte i pazite na retraće jer su inače skupi jako. i probat sto dalje od sunca jer staklo otpadne ..
--- Kraj citata ---
Meni se ne svida serijski retrovizor, stavit cu od TGB-a, pa cemo vidjeti ako izgleda! Hvala Ivan46, posudio mi kolega Mislav!
pajo:
--- Citat: kilezg - 11 Kolovoz, 2011, 19:23:28 ---cuvajte i pazite na retraće jer su inače skupi jako. i probat sto dalje od sunca jer staklo otpadne ..
--- Kraj citata ---
istina ja sam platio jedan mislim 180kn.a par puta mi u vožnji ispalo ogledalo.pa sam zadnji put nakrko silikona pa valjda neče majkumu :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju