Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (6/231) > >>

doritos:
oče past kakav bitubo, malossi vile, malossi172, pm glava i to  :icon_biggrin:

walkay:

--- Citat: doritos - 10 Kolovoz, 2011, 19:57:36 ---oče past kakav bitubo, malossi vile, malossi172, pm glava i to  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Haha ne znam care, budemo vidjeli inace imam Malossi glavu to sam dobio gratis  :laughing7:, trenutno trazim crvenu zarulju za stop i sajlu za kmh sat! Da sad imam viska novaca kupio bi KOSO sat za Runner sto pokazuje kmh, rpm, temp sve zajedno...

[SB]Replica 180:
s tom zaobljenom plastikom stopa moras imati zarulju crvenu, jer ne stane orig. pokrov stopa pa da imas obicnu zarulju!
km/h sajla pase samo od wxra na te vile, jer od 50/180 je kraca posto su kodovi od up side down vile  :hello:

stjepko007:
sviđa mi se!! puno sretnih km.... :hbusa:

kilezg:

--- Citat: walkay - 10 Kolovoz, 2011, 19:53:44 ---Hvala pokusat cu tak napraviti, znaci probusili ste plastiku iznad kotaca i zasarafili sa dvije strane! Jel pase kmh sajla od VXR a ili SP50, pukla mi je sajla pa mi zato ne pokazuje brzine!  :(
Primjetio sam da imam nove prozirne plastike na zmigavcima i na stop svjetlu, ali kad pritisnem kocnicu stop mi ne svjetli na crvenom nego na zutom... jel ide jos neka dodatna plastika unutra ili moram nabaviti crvenu zarulju za stop?

--- Kraj citata ---

ma netrebas nista busit, imas gore i rupe i sarafe : ))) samo tablicu i to je to.

a sto se tice osvjetljenja tablice, tablica u ovom položaju prekriva svjetlo na faru koje bi trebalo pucat na tablicu tak da je ta lampa nebitna ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju