Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
Drnda:
tu tromost na x9 sam i ja skuzio prvi put kad sam sjeo na njega.. 500 jos i nekako , ali 250 je krava na cesti.. imam dojam da base 70 ccm ide dosta bolje od njega...
ali kod nexusa 500 je razlika veoma bolja u usporedbi sa x9
walkay:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Rujan, 2011, 15:22:57 ---tu tromost na x9 sam i ja skuzio prvi put kad sam sjeo na njega.. 500 jos i nekako , ali 250 je krava na cesti.. imam dojam da base 70 ccm ide dosta bolje od njega...
ali kod nexusa 500 je razlika veoma bolja u usporedbi sa x9
--- Kraj citata ---
Nexus 500 jos nisam probao, ali ovo stvarno sporo ubrzava, mislim fino ide ima odlicnu krajnju mada nisam iso preko 130 kmh! Tezak je dosta, ima skoro 200 kg, tak sam cuo! Mali skuter sa base kitom ga ostavlja sam tak a kamoli SP180! :D
Drnda:
ma vozao sam svasta od tih maxi skutera, i x9 mi je definitivno najlijeniji sto sam vozio... ko puz ide, jedino nemogu rec da nije udoban jer stvarno jest
derbiGP1:
x9 je trom, ali za odvest se van grada je zakon, ogroman prostor pod sicem itd... a sp mi je oduvijek želja za malo se vozikat po gradu al nemam za 4 registracije svaku godinu i to je vjerojatno jedini razlog zašto ga još nisam uzeo. možda ako mi ukradu auto :toothy3:
walkay:
Mali update, jucer su stigli dijelovi za skuter iz Moto Viole: serijski blatobran sto drzi tablicu, hrapava plastika sto je na rukohvatu nazad, sajla za kmh sat, rucka za kocnicu! ;D Stavio sam crvenu zarulju za stop svjetlo i promijenio sam zarulju za kratko svjetlo posto je izgorila zarulja H7! Slijedeci put uzimam amortizer!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju