Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (24/231) > >>

pralas:
eto da i ja nesta napisem :)
upravo se walkay i ja vratili sa cuge,probao sam skuter i mogu reci da ide odlično,doslovno prede...jedino smo zakljucili da malo prenisko starta ali to ce walkay napraviti po svome :icon_thumright:
izgleda da jedino zadnji amortizer stvara problem ali samo u voznji u dvoje,kada smo se vozili par puta je bas udario kao da je slaba opruga ali reko walkay da dolazi novi amortizer :)
eto sve u sve skuter je stvarno očuvan,pravi zdravko a tebi care zelim jos puno sretnih kilometara ;)

walkay:

--- Citat: pralas - 30 Kolovoz, 2011, 22:02:54 ---eto da i ja nesta napisem :)
upravo se walkay i ja vratili sa cuge,probao sam skuter i mogu reci da ide odlično,doslovno prede...jedino smo zakljucili da malo prenisko starta ali to ce walkay napraviti po svome :icon_thumright:
izgleda da jedino zadnji amortizer stvara problem ali samo u voznji u dvoje,kada smo se vozili par puta je bas udario kao da je slaba opruga ali reko walkay da dolazi novi amortizer :)
eto sve u sve skuter je stvarno očuvan,pravi zdravko a tebi care zelim jos puno sretnih kilometara ;)

--- Kraj citata ---
Hvala care! Eto kao sto Ivan kaze, ne valja mi zadnji amortizer, kao da nema plina i samo opruga radi, kad sam uletio u neku rupu bas je udarao... preporuka, znam da su svi kupovali onaj YSS amortizer, jel valja sta i koliko kosta?
Pukla mi kazaljka na kmh satu, pa mi sad treba druga, nek se javi tko ima!  :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: walkay - 30 Kolovoz, 2011, 22:32:58 ---Hvala care! Eto kao sto Ivan kaze, ne valja mi zadnji amortizer, kao da nema plina i samo opruga radi, kad sam uletio u neku rupu bas je udarao... preporuka, znam da su svi kupovali onaj YSS amortizer, jel valja sta i koliko kosta?
Pukla mi kazaljka na kmh satu, pa mi sad treba druga, nek se javi tko ima!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja nisam zadovoljan sa yss.em što sam ga moro stisnut ko kraja da bude po visini kao seriski,i sad je dosta tvrdi što mi ne paše(jedino sa dvoje dobro radi u tom položaju).i vidim da šušta malo grebe u unutranju plastiku što vijerovatno malo stoji u krivo.na sreču jedino ništa ne slini...
za te pare kolko dođe i nemožeš više očekivat ali kolko znam dosta ljudi je zadovoljno sa yss...
ja razmiljam o drugom amortizeru...

R@kija:
imam ti ja malossi rs3 ak si zainteresiran

walkay:
Maloprije sam vozio legin Piaggio X9 od 500 kubika, lijep i udoban skuter, ali meni sporo ubrzava, to je vise za starije ljude! Bacili smo race i naravno ja ga ostavljam pun k**ra*, kad mi dode kazaljka na 120 kmh tek onda me stigne pa ode!  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju