Evo da se malo javnem u temu
Prije jedno mjesec dana sam pao sa motora,onako malo zesce da kazem,motor je bio dosta ostecen(iako se na slikama ne cini tako) a ja onako manje vise u solidnom stanju
...evo nekih slika posle pada...
Pa ovako...
E sad sam totalno poludio...naime posto sam vidio sto mi sve treba odem da vidim za djelove,i posle nekih 10-ak odlazenja u istu kancelariju dobijem cijene djelova sa ukupnim zbirom od 350 eura crazy...
I onda fino tamo amo, drug mi pane s motora i odlucim da kupim njegov motor takodje havarisan ali za tih istih 350 eura koje bih dao za par djelova...e sad najbolji dio: plan...ocu od crnog i sivog da sastavim prvo crnog al da bude perfekcija znaci bez greske svaki dio na svom mjestu, a onda da felericne djelove sa crnog stavim na sivog,nesto kupim, nesto prepravim od drugog motora,nesto iskrpim,i da na kraju sastavim oba,sad kako cu to izvesti i dali cu to uopste uspjeti vidjecemo...
I konacno sredjen...
Uvatih samo par iz garaze...
I sklopljen...
I boja...
Sredjene su i neke sitnice od prije: Kurbla,deklo,poklopac ventilatora,neke kopce,a u planu za sad nista posebno,mozda felne u srebrno kad budem drugi motor lakirao i poliranje dekla i kurble...
Sad sastavljam ovog drugog generica pomalo,plastike sam skoro zavrsio,neke malo da se iskrpe i onda da ga komplet ofarbam,trebam vile da sredim i kad ga sastavim fino cu da ga stavim na izdavanje nek otplati malo sebe na kraj ljeta ga prodam i eto.(inace imam 4 skutera za izdavanje,2 keeway flasha,keeway f-act i kymco agility)...