Općenito > Propisi
Kamere na semaforima po kvartovima
Miki-speedy:
Zavisi,ako su one kutije velike sa kamerom i 2 sociva onda mo's dobit razglednicu a ako su samo obicne kamere onda sluze kad je neka frka,npr. udes da vide ko je kriv i sta je kako bilo...
chupa206:
u mojoj okolici ima mjerače brzine (mislim da nema kamera) kod škole i ako se previše voziš, za 20m na semaforu ti se upali crveno :icon_biggrin:
--- Citat: BilyPiton - 08 Kolovoz, 2011, 02:36:48 ---ma bas me zanima cemu sluze toplo se nadam da nemreje speed xd
--- Kraj citata ---
tko zna za šta :)
JogFromYamaha:
kod nas vec kojih 5 godina zaredom na par ulica u gradu gdje se moze potegnut murja nastavlja fotice i to takve da izgledaju ko kanta za smece samo u sredini imaju lecu i uvjek dobijes sexy foto s sobom i svojim limenim ljubimcem ako se vozis prebrzo
ovako izgledaju samo sto su nase u zelenoj
http://www.controleradar.org/data/radar-cache-4.jpg
relativno ih je lako za raspoznat od prave kante jer su prave kante u cijelom VZ crne boje a ovo je zelena
tomovzo666:
a sta sve vise nece izmisliti
Deny:
--- Citat: JogFromYamaha - 08 Kolovoz, 2011, 09:38:59 ---kod nas vec kojih 5 godina zaredom na par ulica u gradu gdje se moze potegnut murja nastavlja fotice i to takve da izgledaju ko kanta za smece samo u sredini imaju lecu i uvjek dobijes sexy foto s sobom i svojim limenim ljubimcem ako se vozis prebrzo
--- Kraj citata ---
to daju sexy sliku za fejs :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju