Općenito > Propisi

Kamere na semaforima po kvartovima

<< < (3/8) > >>

Cobra:
Ja sam vidio u Rijeci na 2 semafora one okrugle kamere kao u bankama ,sad dal je za nadzor prometa ili slikanje manijaka  :dontknow:

Reponja:

--- Citat: Cobra - 08 Kolovoz, 2011, 21:12:54 ---Ja sam vidio u Rijeci na 2 semafora one okrugle kamere kao u bankama ,sad dal je za nadzor prometa ili slikanje manijaka  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ima ih na puno više od dvije...
Služe samo za nadzor, kontrolu prometa (bez kazni) i utvrđivanje krivca nakon saobraćajke.
U Prometnoj u Ciottinoj ti je live stream na pultu (ja gledao dok sam čekao da pandur završi s telefonom).
Ima ih previše po Rijeci, a kada počnu kažnjavati za brzinu neće mi (nam) bit dosta ni svi bubrezi familije...

SPecial:

--- Citat: Reponja - 08 Kolovoz, 2011, 22:56:17 ---Ima ih na puno više od dvije...
Služe samo za nadzor, kontrolu prometa (bez kazni) i utvrđivanje krivca nakon saobraćajke.
U Prometnoj u Ciottinoj ti je live stream na pultu (ja gledao dok sam čekao da pandur završi s telefonom).
Ima ih previše po Rijeci, a kada počnu kažnjavati za brzinu neće mi (nam) bit dosta ni svi bubrezi familije...

--- Kraj citata ---

Ja sam slucajno vidio sliku na ekranu od autotroleja dolje na Fiumari. I tamo je live stream. hahahhaha

Miki-speedy:
Bila je sema sa nekim kodovima isto tako sto se nadgledaju autoputevi i sl.

Drnda:
nabijem ih sve na k.. radim kucu u brdu, kupujem neki nadrkani kross dvotaktni 500 ccm i nek si nataknu to u supak
j#bo big broder i ekologiju, pustite nas da zivimo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju