Općenito > Propisi

Kamere na semaforima po kvartovima

<< < (6/8) > >>

vanjossi:
ne slika te on, vec ti laserom mjeri brzinu, i onda te zaustavlja, ima šema da se izvučeš al samo jednom( to mislim kad uložiš prigovor, pa kad objašnjavaš na sudu)

ili jos bolje ako je cobra iza tebe pa te ljepo i snima i imaš savršeni snimak kako skuter ide  :toothy12:

marracc:

--- Citat: vanjossi - 14 Ožujak, 2012, 23:24:49 ---ne slika te on, vec ti laserom mjeri brzinu, i onda te zaustavlja, ima šema da se izvučeš al samo jednom( to mislim kad uložiš prigovor, pa kad objašnjavaš na sudu)

ili jos bolje ako je cobra iza tebe pa te ljepo i snima i imaš savršeni snimak kako skuter ide  :toothy12:

--- Kraj citata ---
neznam bas da bi se cobra vozila iza mene 60 kmh, mislim, ako su uzeli cobre da skuterase love, onda su se proslavili stvarno, iako me nista vise ne cudi u ovoj drzavi. da, al on na svom pistolju mora imat neki dokaz da sam to ja bio, da sam se ja vozio tolko i tolko (moja tablica), ko ce mu vjerovat ak mi pokaze brzinu od 70, bez slike i icega, moze to bit od bilocega brzina po tome, mislim da mora imat sliku na kojoj je tablica kako bi dokazao da si to ti vozio tolko, a ne netko drugi pkraj tebe

vanjossi:
nemora imat dokaz, dokaz je upravo mjerni uređaj, kazem ti, npr da je sam i tako ti izmjeri i sad napiše kaznu, napišeš prigovor, na sudu ti može proć samo jednom da kazes da ti on nije poništio mjerenje na radaru i da to prođe, ako su dvojica znači jedan od njih je svjedok, u banani si, i tu postoji opcija da se oni ne pojave na sudu i ti kazes ovo iz prve situacije i to prođe

ili situacija br 3 ti kazes to na licu mjesta policajcu da nije ponistio uređaj a on te fino pošalje na vanredni tehnicki i ti npr imaš el blokadu i mislis riješena stvar, al ono zatraze provjeru skutera da ne muljaš i nađu el blokadu i baj baj

al sam se raspisao

SPecial:
U zakonu nije navedeno kakva blokada mora biti,bitno je da ju posjedujes i da skuter ne ide preko 50km/h sta znaci da ti mozes i sidro baciti ako ce ti to blokirati skuter da ide 50 km/h.

vanjossi:
mislim da mora biti tvornička, a tvornička nije elektronska

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju