Općenito > Propisi

Kamere na semaforima po kvartovima

<< < (5/8) > >>

marracc:
da se nadovezem, da li te policajac moze snimat ako si na skuteru, i da li te radar moze okinut ako si sa skuterom?

BilyPiton:
moze ti izmjerit brzinu kolko ja znam i samo ti pokaze lizalicu i pao si bez obzira kaj nemas naprijed tablicu

marracc:

--- Citat: BilyPiton - 14 Ožujak, 2012, 22:27:47 ---moze ti izmjerit brzinu kolko ja znam i samo ti pokaze lizalicu i pao si bez obzira kaj nemas naprijed tablicu

--- Kraj citata ---
hm, neznam bas, on gadja u tablicu jer mu se zraka odbije natrag jer je tablica metalna,a i tak ti odmah dokaze da si to ti, neznam da li bi mu se od plastike odbila zraka. kaj misli pod to da si "pao" . nemre on znat da li je skut od 50 ili 250 ccm po izgledu, ako se ja vozim 70 tam di je ogranicenje 80

edo haker:
pricao sam sa susjedom inace je prometni policajac... kaze da je sada potrebna samo mirna ruka i nema onoga kojega nemogu skinut :-D

ako te na 50ccm ulove radarom da ides 70 od a ogranicenje je 80 mogu te zaustavit ako znaju da je skut od 50ccm i naravno tehnicni neispravno vozilo i bay bay tablica... ali mogu te i pustiti kao da te i nije vidio....

EDIT: nemora ti tad napisati kaznu ali mu je dovoljni poticaj da te odveze na prisilni tehnicki :-D

marracc:

--- Citat: edo haker - 14 Ožujak, 2012, 22:56:58 ---pricao sam sa susjedom inace je prometni policajac... kaze da je sada potrebna samo mirna ruka i nema onoga kojega nemogu skinut :-D

ako te na 50ccm ulove radarom da ides 70 od a ogranicenje je 80 mogu te zaustavit ako znaju da je skut od 50ccm i naravno tehnicni neispravno vozilo i bay bay tablica... ali mogu te i pustiti kao da te i nije vidio....

EDIT: nemora ti tad napisati kaznu ali mu je dovoljni poticaj da te odveze na prisilni tehnicki :-D

--- Kraj citata ---
ok, ali kako on moze dokazat da je to na slici moj skuter, moj je recimo plave boje, i pokaze mi sliku od nekog kaj je prije slikao, isto plave boje. nema mi bas neke logike. mislim da bas zato koriste valjke za skutere, neznam stvarno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju