Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
znam da to nisi ti izmislio ali moraš znati odvaditi kad netko priča nebulozeto se zna ne trebas ni provjeravati
nije to što misliš znaš da igorina nije agresivan tip jedino kad popije onda zna biti vrlo neudobansamo da znaš da igor i ja idemo u paketu ne smije prdniti bez mene tako da mozes i mene zvrcniti evo ti broj: 0912534588 Borko
nemas ti pojma prebalav si da bi znao ako tko zna to sam ja stoga ti izmišljaš priče i likove i događaje idi gledat bipsiće
joj pičkice uz pratnju
evo danas se provozala zagrebom svi su gledali u mene a u srijedu dolazim u vinkovce
javi se onda u srijedu pa da se nadjemo,brojeve mozemo izmjeniti na pm,ali bas imam zelju da te upoznam,iako si musko,ni to mi ne smeta
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
zasto neides preko granice posto si obiso cjelu hrvatsku ?? zato jer bi ti rekli da skines kacigu na granici ... ahahaha epic fail
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
rekao bih da je ovdje osobna ili ti ga licna karta veci problem od kacige[/quotživila kraljica ceste cijele hrvatske ,, i naravno slav broda glavna sam svi me obozavaju svi me slikaju i žele ah bože bas je lijepo biti ivana na raneru nema me država ,,koliko sam samo zgodnih decki upoznala u splitu ajme meni obožavaju me vozala se na velikim motorima po gradu u cabrioetu itd pffff nemate vi pojma kako je meni bilo lijepo a vi pjevajte i pjevajte a dok vio pjevate ja rasturam po splitu i dobivam poklone mobitele itd itd niste mi do sisa
živila kraljica ceste cijele hrvatske ,, i naravno slav broda glavna sam svi me obozavaju svi me slikaju i žele ah bože bas je lijepo biti ivana na raneru nema me država ,,koliko sam samo zgodnih decki upoznala u splitu ajme meni obožavaju me vozala se na velikim motorima po gradu u cabrioetu itd pffff nemate vi pojma kako je meni bilo lijepo a vi pjevajte i pjevajte a dok vio pjevate ja rasturam po splitu i dobivam poklone mobitele itd itd niste mi do sisa
rekao bih da je ovdje osobna ili ti ga licna karta veci problem od kacige
Prelazio sam granicu (Shengen) sa SLO vise puta (10tak) - sto s osobnom, a sto s putovnicom. Nasi me uvijek pustili u roku par sekundi, a slovenci uvijek provukli dokument kroz neki citac i zazelili sretan put
... a slovenci uvijek provukli dokument kroz neki citac i zazelili sretan put
sljedeci put uzmi osobnu od cure pa da vidimo kak ce ti zazelit sretan put