Tehnički kutak > Injection
Nexus injektor...
Jaspar:
Trebao bi promjenit injektor na Nexusu 250. Nisam to nikada radio a htio bi to sam napravit... Jel ima neko neki savjet kako bi to napravio ko je to već radio i na šta trebam pazit. Probao sam nać na netu neki diagram da bar vidim kak to izgleda jer nemam ni manual ni workshop, al nigdje ništa...
Zeljac:
a tko ti je reko da mjenjas injektor i zasto ? kak znas da on ne valja ?
Jaspar:
Jedan jako dobar mehaničar koji je otišao na more i nije mi to stigao napravit.
Motor se počeo gasit, ne radi ravnomjerno (zaletava se), ponekad dok vozim počne cukat, kao da će se ugasit u vožnji. Okretaji skaču od 1000 od 2200 kad je na mjestu. Neki dan sam ga 10 puta palio i 10 puta se ugasio...
Miki-speedy:
--- Citat: Jaspar - 08 Kolovoz, 2011, 17:39:50 ---Jedan jako dobar mehaničar koji je otišao na more i nije mi to stigao napravit.
Motor se počeo gasit, ne radi ravnomjerno (zaletava se), ponekad dok vozim počne cukat, kao da će se ugasit u vožnji. Okretaji skaču od 1000 od 2200 kad je na mjestu. Neki dan sam ga 10 puta palio i 10 puta se ugasio...
--- Kraj citata ---
Pokusaj sa ultrazvucnim ciscenjem injektora,posle nek ti ga ispitaju jel otvara na vrijeme i imali prekida pri naglom porastu obrtaja(napona u slucaju da je otkopcan)
Pa ako nema prekida onda valja
Jaspar:
Provjerio sam injektor, ipak nije u njemu problem. Jel moguće da je problem u potenciometru? Jel na njemu elektronika dozira gas?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju