Tehnički kutak > Injection

Nexus injektor...

<< < (2/3) > >>

JogFromYamaha:
vise sumljam na to da ti dodaje gas jer negdje vuce fels
pokusaj prvo ubacit u tank injector cleaner
izvadi svjecicu pa ju izcetkaj ili zamjeni i onda upali pa vidi
ako i dalje zeza skini filter zraka i pregledaj da se nije spuzva pomaknula u stranu

Miki-speedy:

--- Citat: Jaspar - 09 Kolovoz, 2011, 16:12:31 ---Provjerio sam injektor, ipak nije u njemu problem. Jel moguće da je problem u potenciometru? Jel na njemu elektronika dozira gas?

--- Kraj citata ---
Moguce,provjeri i njega...Odnesi tamo gdje su ti injektor provjeravali pa nek vide jel dobro dozira

Jaspar:
Svjećica je potpuno suha i čista, čak malo bjelkasta. Znam da mi je slaba smjesa ali ovo mi nisu baš simptomi za to. Sad sam se odvozio 7-8km i 3 puta mi se ugasio od tog jednom u vožnji. Ak ima neku elektroniku za gas di se ona nalazi??

Zeljac:
ti imas jako siromasnu smjesu ja mislim da nista bez kompjutera ne mozes nastelat si provjerio fals ztak probaj poskidat oklope i to i uzet wd 40 i pospricat oko prirubnice i dje mislis da bi mogao vuci zrak pa ces vidjet pocet ce ti ulazit u brtaje ako vuce negdje fals zrak i pogledaj neznam kako provjerit da ti mozda ne mjesa vodu i ulje jel znam da je to na nexusima bio problem sad nez na kojoj masini ili tako nesto  :dontknow: :dontknow:

Jaspar:
Nisam te dobro razumio, šta znači falš zrak? Kako da provjerim jel mješa vodu i ulje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju