Ostalo > Motocikli
Kako se kontrolirate kod brzine
Robi_PU:
--- Citat: Rinsy - 10 Rujan, 2011, 11:09:20 ---Meni je najbolja kontrola kad svitli rezerva a para se nema za naftu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Koji to skuter ide na naftu :notworthy:
--- Citat: dino-vk - 10 Rujan, 2011, 19:29:42 ---hahahahahahah....a opet st 125 ide ko avion.... :toothy12: :toothy12: :confused5:
--- Kraj citata ---
Ne ide, zato i govorim da se ne suzdrzavam od ko zna kakve brzine kad ju niti ne moze razvuc.. biseru :frajer:
Jump33r:
--- Citat: Rinsy - 10 Rujan, 2011, 11:09:20 ---Meni je najbolja kontrola kad svitli rezerva a para se nema za naftu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nema potrebe za ponavljanjem! :icon_tongue:
--- Citat: Robi_PU - 11 Rujan, 2011, 23:54:36 ---Koji to skuter ide na naftu :notworthy:
--- Kraj citata ---
onaj kojeg naucis
Grale:
--- Citat: Robi_PU - 11 Rujan, 2011, 23:54:36 ---Koji to skuter ide na naftu :notworthy:
Ne ide, zato i govorim da se ne suzdrzavam od ko zna kakve brzine kad ju niti ne moze razvuc.. biseru :frajer:
--- Kraj citata ---
kao što je gore napisano...onaj kojeg naučiš...moj frend je natočio pola benzin pola nafta u baotian pa je išo al je malo dimio...
luka ns:
pa frend mi je sipo ložu čistu u speed fighta pa je išo al je isto dimio ko ćiro
Drnda:
--- Citat: luka ns - 12 Rujan, 2011, 08:38:20 ---pa frend mi je sipo ložu čistu u speed fighta pa je išo al je isto dimio ko ćiro
--- Kraj citata ---
jel i bez ulja isto ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju