Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Opcenito za clanove koji (ne)kupuju

<< < (7/7)

marin-w:

--- Citat: aless_91 - 10 Rujan, 2011, 18:39:42 ---kao prvo ako ekipa nesto kupuje onda ako je vec kupio tu stvar moze mi bar lijepo odg. na poruku, ako oce kupit nesto sto vrijedi 300 kn i onda mi kaze da ima samo 50 kn u dzepu ne razumijem cemu je stavljao taj oglas onda...   ako netko nesto prodaje opet moze odg. na poruku a ne se pravit mutav, kao i jedan frajer, pita me imas nezz sad kaj je trazio tocno i nije bitno, ja mu odg. imam, ok kolko para, ja bi uzeo, gle frende 200 kn al dao bi i za 150 jer mi je hica, i ok kao kupljeno, nakon toga uopce ne dobijem poruku vise, daj frende reci nemam para il nes necu previse para itd. a ne ti sutis ko zaliven i ja odhebem tri frajera zbog tebe jer smatram da sam tebi prodao i cuvam ti to posaljem mu opet poruku oces uzet ili ne, nema odg. ma kog ti zajebavas onda....  evo danas prodao frajeru tri stvari fino se s covjekom sve dog. pita me imas to, imam, uzet cu, ovo mi ne treba, gle ovo necu uzet ipak ali cu uzet ovo i tak...   sve mi kaze fino0 i ja znm na cemu sam....  

--- Kraj citata ---

A,ima nas svakakvih ..... ja kad nesto stavim da kupujem ja to i kupim !
Puno ljudi stavljaju te oglase da oce nesto kupit a ocekuju da ce im se netko javit pa poklonit.
Ok ... moze netko trazit neki dio koji nema nigdje....ali ako ti trazis j.... dio maske koji se na forumu prodaje pod 10 oglasa,na njuskalu ih ima jos 10 a ti kao kupujes. Te likove ne razumijem  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju