Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Opcenito za clanove koji (ne)kupuju

(1/7) > >>

aless_91:
Uglavnom, vec po neznam koji puta, nadem pod kupovinom kupca za dijelove i kad mu posaljem ponudu, on meni fino posalje da ima 50 kn u dzepu i da nista od toga ili me jednostavno ignorira i ne odgovara uopce na moje poruke... i to me vec jako jako pocelo zivcirati!  :redface:
Molim lijepo da clanovi koji kupuju bar budu pristojni pa ne stavljaju da kupuju nesto sto nece kupiti jer nemaju kesa ili da bi za*ebavali ekpiu... isto tako oni ozbiljni ako su vec kupili ili je doslo do promijene plana neka budu ljubazni pa barem pristojno odgovore na poruku ili neka bar stave lock!   :angry7:

robert:
kako bi naši klinci rekli

jedan veliki POTPIS na ovo gore!

Kamba:
...ja sam na to lud već...iako sad slabije trgujem u zadnje vrijeme....imam još jednu sumnju na neke pojedince...mislim da stavljaju u prodaju dijelove koje uopće nemaju nego čisto kurčenje i neka gluma velikih trgovaca šta ja znam....kad se javiš onda izmišljaju razne izgovore,mislim ono gluposti.... :angry9: :angry9:

JogFromYamaha:
pa sta se cudite 80% tih koji prodaju 1 ili vise masina u djelove i koji imaju bas sve su fake oglasi
jedini pravi oglasi su s slikama sve drugo treba odma po defaultu brisat jer svako moze listu napravit si iz glave
ok slika ne garantira da je realan oglas ali je svejedno manja sansa da ce netko stavljat oglas koji djelovi ne postoje

Nix666:

--- Citat: JogFromYamaha - 05 Kolovoz, 2011, 11:39:36 ---pa sta se cudite 80% tih koji prodaju 1 ili vise masina u djelove i koji imaju bas sve su fake oglasi
jedini pravi oglasi su s slikama sve drugo treba odma po defaultu brisat jer svako moze listu napravit si iz glave
ok slika ne garantira da je realan oglas ali je svejedno manja sansa da ce netko stavljat oglas koji djelovi ne postoje

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju