Tehnički kutak > Tuning skutera

Lijeni skuter

<< < (4/4)

cika_kure:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 21 Veljača, 2008, 00:37:40 ---i meni se to desava na runneru na prednjem tocku,sumnjam na kocione celjusti posto sam stavio od vxr a cilindar osto od sp.sad neznam dal je kocioni cilindar od sp i vxr isti

--- Kraj citata ---

mislim da ti je pretegnut kotac, probaj popustit malo meni se to dogodilo na stalkeru... :icon_thumright:

SlowRider:
Usporedit cu danas neke stvari sa drugim skuterom...

SlowRider:
Evo usporedio vrtnju kotaca i mrvicu se moji teze okrecu ali to je zanemarivo. Nakon 50-ak km voznje, kotaci se duplo lakse vrte i malo bolje ide. Ulje u getribi stvara velik otpor kada je gusto, razlika velikaaa kad se ugrije i kad je hladno.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 21 Veljača, 2008, 14:39:45 ---Ulje u getribi stvara velik otpor kada je gusto, razlika velikaaa kad se ugrije i kad je hladno.

--- Kraj citata ---

To nebi smio osjetiti kod guranja skutera. Jedino kod okretanja kotaca rukom.

SlowRider:
Evo sad se malo spano, ipak sam uzeo nove rolice 5.1gr i te su mi taman. Malo sam izgubio odziv na nekih 60km/h 200rpm manje, ali samo to je mana. Sve ostalo je bolje i zadovoljan sam postojecim i ne planiram vise stelati prijenos.

A sto se tice tromosti, cudno ali sada nije trom kad sam fino zagrijao skuter, kako sam se vozio full gasom  i ugasio skuter 80m prije garaze, onda sam pogurao i ide lagano.

Znaci, teze ide kad je hladno vani i kad je skut hladan :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju